Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 08:08, 28 sie 2018

Gosialuk napisał(a)
Pięknie w twoim ogrodzie Kasiu. Cudne zawilce i trawy.
Edit. Kłosowce od ciebie u mnie też już kwitną.

Kłosowce są super. Mam ich dużo i co rok przybywa bo się same wysiewają.
Katkak 08:10, 28 sie 2018

Agania napisał(a)
Katka, ale u Ciebie roślinności i codności wszelakiej w końcu zobaczę Twoją bajkę na żywo

Sobota należy do nas...nie mogę się już normalnie doczekać

buziole

Też się strasznie cieszę Aganiu.
Katkak 08:11, 28 sie 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kupiłam u Kapiasa dwie gałązki i nadal mam tyle ile kupiłam, a przecież już trochę czasu minęło....chyba, że za rok pokaże na co ja stać jeśli zimę przetrwa

A nazwę pamiętasz?
Katkak 08:14, 28 sie 2018

Kurcze, a u mnie jak na razie ani ten zloty ani Eva nie poszalały mimo, że zwykły dziki czarny bez szaleje okrutnie, widać te z wyższych sfer bele czym się nie zadowolą

Sylwuś daj mu czas. Mój Eva też dość wolno rośnie, a ten Black Tower cały zeszły sezon był mały i tak wegetował. W tym roku tak ruszył. U Ciebie pewnie będzie podobnie.
Katkak 08:19, 28 sie 2018

U mnie budleje skończyły, róże u mnie maja słońca nad stan, a też się powyciągały bardzo w tym roku, więc to nie z braku światła.

To dobra wiadomość, bo już się bałam, że z tymi różami to nie była dobra decyzja skoro tak się męczą, ale skoro mówisz, że Twoje tak samo mają to jestem uspokojina, że nie o małą ilość słonka chodzi. Ta różyczka od Ciebie co mi ją ukoRzeniłaś jest obłędna. Znów kwitnie i kwitnie, a ten kolor... aparat niestety go nie oddaje.
Katkak 08:22, 28 sie 2018

Dorota123 napisał(a)
Czy ta roślinka nazywa się rdest? Co raz bardziej przekonuję się do niej, tylko u mnie tak ciasno na rabatkach.

Tak to rdest. Ja go uwielbiam już za sam kolor liści, a jwiaty też jak dla mnie bomba. No i kwitnie baaaardzo długo. Dorcia może ba rabatach ciasno, ale jakby trawniczka uczknąć.... Wydaje się, że masz go jeszcze sporo.
zawitka 09:03, 28 sie 2018

Macie rację ze to chyba po posadzeniu one zastanawiają się czy rosnąć ,Mam Ewę i Golda i black Bauty i wszystkie 3 nie przyrosły od posadzenia
Katkak 09:07, 28 sie 2018

zawitka napisał(a)
Macie rację ze to chyba po posadzeniu one zastanawiają się czy rosnąć ,Mam Ewę i Golda i black Bauty i wszystkie 3 nie przyrosły od posadzenia

Gold bardzo szybko mi rósł od poczatku, ale te czarne niespiesznie, powolutku. Faktycznie czasu im trzeba żeby się rozkręcić.
abiko 09:40, 28 sie 2018

A to już wiem, że Agania do Ciebie jedzie a myślałam, że zajarzysz jak będziesz wracała z wakacji
Urósł ogród jak was nie było prawda
Mój bez Black Tower też jest duży w tym roku.. niesamowicie spore przyrosty. Będę cięła jak tak dalej pójdzie. Szkoda tylko, że nie kwitł w tym roku
Katkak 09:47, 28 sie 2018

abiko napisał(a)
A to już wiem, że Agania do Ciebie jedzie a myślałam, że zajarzysz jak będziesz wracała z wakacji
Urósł ogród jak was nie było prawda
Mój bez Black Tower też jest duży w tym roku.. niesamowicie spore przyrosty. Będę cięła jak tak dalej pójdzie. Szkoda tylko, że nie kwitł w tym roku

Aguś mój też nie kwitł. Może za rok kwiecia się doczekamy. Eva kwitł i powiem Ci, że te blado różowe kwiaty przy czarnych liściach przepięknie wyglądają. Na bank do Ciebie wpadniemy, tylko jeszcze nie wiem czy uda się we wrześniu, czy w październiku. Wcześniej oczywiście zapytam czy termin Ci pasuje . Pokaż swojego bzika, bo już nawet nie pamiętam w którym miejscu go masz.