Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

sylwia_slomc... 10:45, 28 sie 2018

Katkak napisał(a)

A nazwę pamiętasz?

To salvinia natas
sylwia_slomc... 10:46, 28 sie 2018

Katkak napisał(a)

Sylwuś daj mu czas. Mój Eva też dość wolno rośnie, a ten Black Tower cały zeszły sezon był mały i tak wegetował. W tym roku tak ruszył. U Ciebie pewnie będzie podobnie.

Zobaczymy Może one wolą u mnie na dole rosnąc niż u góry, ale to tam je chciałam właśnie.
sylwia_slomc... 10:47, 28 sie 2018

Katkak napisał(a)

To dobra wiadomość, bo już się bałam, że z tymi różami to nie była dobra decyzja skoro tak się męczą, ale skoro mówisz, że Twoje tak samo mają to jestem uspokojina, że nie o małą ilość słonka chodzi. Ta różyczka od Ciebie co mi ją ukoRzeniłaś jest obłędna. Znów kwitnie i kwitnie, a ten kolor... aparat niestety go nie oddaje.

Ona jest niezmordowana
Pszczelarnia 10:48, 28 sie 2018

Katkak napisał(a)

Sylwuś daj mu czas. Mój Eva też dość wolno rośnie, a ten Black Tower cały zeszły sezon był mały i tak wegetował. W tym roku tak ruszył. U Ciebie pewnie będzie podobnie.

Ciekawe z tym 'Black Towerem' - u mnie wegetuje od 3 lat. Ale 'Eva' poszła bardzo.
sylwia_slomc... 10:49, 28 sie 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Ciekawe z tym 'Black Towerem' - u mnie wegetuje od 3 lat. Ale 'Eva' poszła bardzo.

No masz ....czyli chyba od stanowiska zależy.
Dorota123 11:18, 28 sie 2018

Katkak napisał(a)

Tak to rdest. Ja go uwielbiam już za sam kolor liści, a jwiaty też jak dla mnie bomba. No i kwitnie baaaardzo długo. Dorcia może ba rabatach ciasno, ale jakby trawniczka uczknąć.... Wydaje się, że masz go jeszcze sporo.
Już wspomniałam emowi, że potrzebuję miejsca na ukorzenione hortensje i przesadzenie liliowców.
A on na to którego miejsca?
No muszę trochę trawniczka uszczuplić.
Tylko nie zaorz go całego.
Czyli mam jeszcze trochę miejsca.
Doranma 15:29, 28 sie 2018

Czytam o kłopotach z uprawą bzu czarnego odmianowego i przyznaję, że mnie to pocieszyło, bo myślałam że tylko u mnie takie kapryśne.
Pozdrawiam ciepło ☺
Anitka 16:50, 28 sie 2018

Kasiu, ale miałaś tego odgruzowania po wakacjach Ja "gruzu" nie widzę tylko piękny ogród. I spotkania fajne. Na drugi raz z przyczepką musicie jechać, bo te konary były cudne. Ale cuda by z nich z pod twoich rączek powstały.

Mam dla ciebie odętkę. Będzie czekać
Katkak 17:59, 28 sie 2018

Anitka napisał(a)
Kasiu, ale miałaś tego odgruzowania po wakacjach Ja "gruzu" nie widzę tylko piękny ogród. I spotkania fajne. Na drugi raz z przyczepką musicie jechać, bo te konary były cudne. Ale cuda by z nich z pod twoich rączek powstały.

Mam dla ciebie odętkę. Będzie czekać

Super Anitko, dzięki. Plus małego ogrodu jest taki, że wystarczą dwa dni z doskoku i wszystko z grubsza ogarnięte. Jeszcze drobne plewionko i może być.
Gdybym mieszkała blisko morza to jak słiwo daję kupiłabym sobie ciągnik i coś z tych konarów robiła
Katkak 18:01, 28 sie 2018

Doranma napisał(a)
Czytam o kłopotach z uprawą bzu czarnego odmianowego i przyznaję, że mnie to pocieszyło, bo myślałam że tylko u mnie takie kapryśne.
Pozdrawiam ciepło ☺

Dorotko wreszcie ruszy.moj Gold Tower tak sroi w miejscu w tum roku