Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Agania 11:26, 10 kwi 2019

Katka skrzyneczki super, ale wykończenie ze żwirkiem to majstersztyk
Anitka 22:27, 10 kwi 2019

Świetny warzywnik Wam wyszedł. Gratulacje dla eMa. Doskonała robota. Ze też ten mój pies nie oszczędzi żadnej wody stojącej, bo te balie to świetny pomysł.
lojalna_ 13:55, 11 kwi 2019

Hej Kasiu ale masz wielkie piwonie u mnie to takie mikrusy . Warzywnik katalogowy co tam będzie fajnego ?♥♥♥
Katkak 19:05, 11 kwi 2019

Agania napisał(a)
Katka skrzyneczki super, ale wykończenie ze żwirkiem to majstersztyk

Dzięki Agatko
Katkak 19:06, 11 kwi 2019

Anitka napisał(a)
Świetny warzywnik Wam wyszedł. Gratulacje dla eMa. Doskonała robota. Ze też ten mój pies nie oszczędzi żadnej wody stojącej, bo te balie to świetny pomysł.

Dzięki Anitko. Pal pieron balie, Twój pies to skarb jak karczowniki załatwia . Pozazdrościć takiego stróża .
Katkak 19:08, 11 kwi 2019

lojalna_ napisał(a)
Hej Kasiu ale masz wielkie piwonie u mnie to takie mikrusy . Warzywnik katalogowy co tam będzie fajnego ?♥♥♥

Jesteś wreszcie zabiegana kobieto . Otóż na razie tam są tylko jeszcze nie widać: marchewka wczesna i późna, rzodkiewka, cebulka, buraczki ćwikłowe. A będzie jeszcze fasolka szparagowa, pomidory, ogórki, a bezpośrednio w gruncie cukinia. Za garażem jest cebulka, szpinak i buraki liściowe . I fasolka szparagowa, bo mi się termin wysiewu pomylił i już jest w gruncie, a ją przecież po 15 maja się sieje. A może jak raz się uda?
Katkak 19:13, 11 kwi 2019

u elfów się zieleni
Katkak 19:19, 11 kwi 2019

brama z jednej strony pomalowana. Jak czas i pogoda pozwolą założymy matę wiklinową .

Elata od Anitki rośnie w oczach

w miejsce padniętego pierisa dałam rododendrona JPM Elite (chyba, bo bez metki. Wacuś mi o nim przypomniał, a że był, to łyknęłam . Bogdzia wprawdzie zalecała żadnego kwasoluba tam nie dawać, bo jak pieris padł, to inne też mogą. Ale jedna rzecz mnie zastanawia - czy pierisa coś nie podkopało. Rósł z 10 lat, a wyjęłam go z ziemi pociągnięciem ręki, bez uzycia łopaty. I to niespecjalnie się wysiliłam i wylazł. Więc może coś go podkopało...
Katkak 19:23, 11 kwi 2019

nie mogę się doczekać aż tu się zazieleni

martwi mnie brzoza Gracilis, bo na wieeelu gałązkach nie ma pączków. Nie wiem co mam z nią robić. Doradzicie? Aniu Mała Mi, Ty masz tą brzozę, co radzisz?

sylwia_slomc... 20:05, 11 kwi 2019

W sezonie wytniesz to co będzie suche , nic więcej bym nie robiła, ile ona tam rośnie?