Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:44, 14 cze 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
W ten sposób mogę być katowana do woli

mówisz masz. Wreszcie zafugowałam stoliczek w warzywniku. Ma służyć jedynie do picia kawy, więc nie musi być większy

jak już mówiłam zainspirowały mnie bolestraszyckie fuksjowe drzewka i chcę mieć własne . Kupiłam w środę na runku fuksję, ogoliłam niemiłosiernie i teraz jest taka. Jak przeżyje to cięcie to będzie święto lasu . Z reszty zrobiłam sadzonki, bo ponoć łatwo się ukorzeniają
Katkak 21:45, 14 cze 2019

Dorota123 napisał(a)
piękne ujęcia Twojego ogrodu, lubię właśnie takie światło podczas robienia zdjęć.

Dzięki Dorotko. Najgorsze do zdjęć jest chyba pełne słońce, prawda?
Katkak 21:47, 14 cze 2019

effka napisał(a)
Powtórzę się ale masz niezwykły ogród,taki różnorodny, kolorowy i pełen faktur i zapachów.
Róże śliczne ale bzy mnie zaintrygowały, szczególnie Sutherland Gold, jest bardzo oryginalny. Muszę go poszukać u siebie w szkółkach. Jakie warunki on lubi?
Bez Eva jest świetny, mam i uwielbiam, choć jeszcze mały.

Dzięki Ewciu, ogromnie mi miło czytając Twoje słowa. Bzy koralowe są super. Sutherland Gold dobrze jak rośnie w półcieniu, bo w pełnym słonku może mu przypalać liście . Jest przecudny. Udało mi się ukorzenić i mam maleństwo posadzone przy garażu . Mam nadzieję, że sobie poradzi .
Katkak 21:52, 14 cze 2019

Anda napisał(a)
Co za widoki Jak zawsze u Ciebie

Dzięki Ewciu. Zobacz moją cudną Summer Song
ilekroć na nią spojrzę myślę o Tobie, bo Ty mnie nią zaraziłaś .

fajnie kontrastuje z Evą

Nowa12 22:24, 14 cze 2019

Kolejne kuszenie różą Summer Song . Chyba prędzej czy później ją kupię. Bardzo lubię kolor pomarańczowy u róż. Mam wrażenie, że tylko różom w nim do twarzy .
ryska 22:31, 14 cze 2019

Miałam takie fuksjowe drzewko z 10 lat. Pewnej zimy padło, nie wiem dlaczego, ale już więcej nie próbowałam. Bardzo fajna ozdoba ogródka.
Stolik mi się podoba.
Pozdrawiam
Gosialuk 23:28, 14 cze 2019

Kasia bajkowo u ciebie. Warzywnik zieloniutki, a róże śliczne. Żabka taka malizna, ciekawe czy z tego skrzeku będzie ich więcej?
Katkak 19:52, 16 cze 2019

Nowa12 napisał(a)
Kolejne kuszenie różą Summer Song . Chyba prędzej czy później ją kupię. Bardzo lubię kolor pomarańczowy u róż. Mam wrażenie, że tylko różom w nim do twarzy .

Mnie tą różą zaraziła Ewcia z Doświadczalni
kasiek 19:53, 16 cze 2019

Katkak napisał(a)

Ale bomba - powinnaś wrzucić przed i po bo to miejsce to ogromna metamorfoza
Katkak 19:53, 16 cze 2019

ryska napisał(a)
Miałam takie fuksjowe drzewko z 10 lat. Pewnej zimy padło, nie wiem dlaczego, ale już więcej nie próbowałam. Bardzo fajna ozdoba ogródka.
Stolik mi się podoba.
Pozdrawiam

Zobaczymy Reniu co mnie uda się z tą fuksją wykombinować