Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:44, 11 maj 2020

Nuka tratując dziś astra zmotywowała mnie di działania, by zrobić jakieś zabezpieczenie.

W tym celu prosimy obciachałam klona przed domem i pozyskałam potrzebny materiał

Powstał taki płoteczek. Dodatkowo jedną balię tam postawiłam by stanowiła dodatkową przeszkodę

A, że patyków jeszcze zostało to zrobiłam na poletku dla cukinii jeszcze taki
Katkak 19:46, 11 maj 2020

Nawet taka maciupka doniczusia się znalazła

Marusie dają czadu

Te też ładniusie
abiko 20:27, 11 maj 2020

Już faksolka i pomidorki.? matko to ja tak wolno wszystko sadzę czy Ty tak szybko
Katkak 21:05, 11 maj 2020

abiko napisał(a)
Już faksolka i pomidorki.? matko to ja tak wolno wszystko sadzę czy Ty tak szybko

Ja tak szybko. I teraz trzęsę tyłkiem czy wydolą do Zimnej Zośki
wiunia 21:06, 11 maj 2020

Katkak napisał(a)

Nawet taka maciupka doniczusia się znalazła

Kasiu mam tak samo z moim psem....również trzynastolatkiem kilka dni kombinowałam podobne płotki ale mój cwaniak 70 - cio centymetrowe sobie przeskakuje i grandzi na całego. Nerwy póki co trzymam na wodzy, mimo wszystko kocham to futerko bardzo
Katkak 21:08, 11 maj 2020

Moja Nuka to kurdupel, więc jest nadzieja. Ona jak widzi innego psa, to zapomina, że jest nobliwą staruszką i stąd problem.
Ewa777 22:17, 11 maj 2020

Kasieńko, ślicznie kwitną u Ciebie azalie. Moje dopiero zaczynają
Podoba mi się ten kawałek gipsu (czy cementu) ze szkiełkami i odciskiem dłoni dzieci Warzywnik wspaniały Murek z lusterkami to strzał w 10!
Katkak 07:52, 12 maj 2020

Ewa777 napisał(a)
Kasieńko, ślicznie kwitną u Ciebie azalie. Moje dopiero zaczynają
Podoba mi się ten kawałek gipsu (czy cementu) ze szkiełkami i odciskiem dłoni dzieci Warzywnik wspaniały Murek z lusterkami to strzał w 10!

Ewciu szczerze Ci powipowiem, że nawet nie spodziewałam się, że te lustra na murku taki fajny efekt dadzą. Już nie mogę się doczekać kiedy płutka z kamykami wyląduje na miejscu. Azalie teraz zachwycają.
Katkak 07:55, 12 maj 2020

Wczoraj w L....u takie lampy solarne kupiłam. Wylądowały na miejscu kloszy.

Nie mogę się doczekać aż zobaczę jak świecą, bo wczoraj wieczorem dopiero montowane.
KasiaBawaria 08:10, 12 maj 2020

Katkak napisał(a)
Ale mnie Nuka wkurzyła. Tak mi startowała astra od Abiko. Już zastawiłam wiadrem z gnojówką żeby tam nie lazła, to i tak poszła. Jak przy ogrodzeniu jakiś pies przechodzi to lata jak pirąbana i oto skutki. 13 lat ma, a we łbie nic nie lepiej. Muszę jakoś to zabezpieczyć bo całkiem poniszczy.

A probowalas z puszka ze srubami?Albo woda?Jak sie zbiera do biegniecia pod plot to potrzasnac puszka albo strumieniem wody po glowie?Ja swojemu szybko wybilam bieganie pod plotem z glowy.Teraz podchodzi powolutku i tylko patrzy