Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 20:54, 20 maj 2020

edi75 napisał(a)
Witaj Kasia...dawno mnie nie było u Ciebie.A U ciebie jak to w bajce.
No i doczytałam ze oprócz ogrodnictwa mamy jeszcze jedną wspólną pasję..bieganie.
Pozdrawiam.

Cześć Edyś, dzięki za miłe słowa. Tak, biegam ponad dwa i pół roku. W tym roku wreszcie zmobilizowałam się do udziału w marstonie, ale wirus krzyżował szyki. Może jesienią się uda. A Ty długo biegasz? I czy marayon już za Tobą, czy jeszcze przed?
malgorzata_s... 21:03, 20 maj 2020

Kasia choć zobacz mój zlewik
Magda70 22:02, 20 maj 2020

Katkak napisał(a)

Nie Madziu, nie na wylot. Dziś dzień pszczół

Dziękuję Ci bardzo!
Dotarłam już nawet do wątku o domkach
Katkak 05:11, 21 maj 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia choć zobacz mój zlewik

Przybyłam, zobaczyłam i się zachwyciłam. Bomba Gosiaczku
edi75 07:52, 21 maj 2020

Katkak napisał(a)

Cześć Edyś, dzięki za miłe słowa. Tak, biegam ponad dwa i pół roku. W tym roku wreszcie zmobilizowałam się do udziału w marstonie, ale wirus krzyżował szyki. Może jesienią się uda. A Ty długo biegasz? I czy marayon już za Tobą, czy jeszcze przed?

Ja biegam ok 3 lat,Maratonu jeszcze nie zrobiłam.Co prawda była zapisana na "małe "
Ultra w tym roku..ale sama wiesz jak jest.Zawodów nie ma.Popatrz jak ten czas leci miałyśmy się spotkać w zeszłym roku nie wyszło( a Ty wogóle byłaś w końcu w S-rzu?)
Urszulla 17:18, 21 maj 2020

Cudne te świecące kule
Katkak 20:43, 21 maj 2020

Magda70 napisał(a)

Dziękuję Ci bardzo!
Dotarłam już nawet do wątku o domkach

Warto je mieć. I fajnie
Katkak 20:47, 21 maj 2020

edi75 napisał(a)

Ja biegam ok 3 lat,Maratonu jeszcze nie zrobiłam.Co prawda była zapisana na "małe "
Ultra w tym roku..ale sama wiesz jak jest.Zawodów nie ma.Popatrz jak ten czas leci miałyśmy się spotkać w zeszłym roku nie wyszło( a Ty wogóle byłaś w końcu w S-rzu?)

Byłam Edytko. Chyba gdzieś w czerwcu. Nawet na taki fajny jarmark się wstrzeliliśmy. Ciekawe czy to impreza cykliczna. Wiesz może? Cuda na kiju tam były. Nawet takiego fajnego, zardzewiałego kwiatucha kupiłam.
edi75 08:53, 22 maj 2020

Katkak napisał(a)

Byłam Edytko. Chyba gdzieś w czerwcu. Nawet na taki fajny jarmark się wstrzeliliśmy. Ciekawe czy to impreza cykliczna. Wiesz może? Cuda na kiju tam były. Nawet takiego fajnego, zardzewiałego kwiatucha kupiłam.

Kasia w Sandomierzu imprez w sezonie jest bardzo dużo odbywających się co roku i zawsze na rynku znajdziesz coś dla siebie( Truskawkowa niedziela,Festiwal chleb-wino-ser,Jarmark Jagieloński ,festiwal filmów niezwykłych,festiwal czekolady i słodkości,święto młodego wina )to tylko część.

Katkak 09:25, 22 maj 2020

edi75 napisał(a)

Kasia w Sandomierzu imprez w sezonie jest bardzo dużo odbywających się co roku i zawsze na rynku znajdziesz coś dla siebie( Truskawkowa niedziela,Festiwal chleb-wino-ser,Jarmark Jagieloński ,festiwal filmów niezwykłych,festiwal czekolady i słodkości,święto młodego wina )to tylko część.

O, to chyba był Jarmark Jagielloński. Ale fajnie, że tyle się dzieje