Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

malgorzata_s... 19:14, 24 maj 2020

Kasia anioł ślicznyGnojówka w butelkach to dla mnie jednak hitTylko u Ciebie to możliwe
Katkak 19:59, 24 maj 2020

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasia anioł ślicznyGnojówka w butelkach to dla mnie jednak hitTylko u Ciebie to możliwe

Gosiu bo takie mądrości na youtube wypatrzyłam, że jak już gnojówka jest gotowa, to powinno się ją odcedzić i trzymać w chłodnym pomieszczeniu. Stoi więc w piwnicy w butelkach .
Katkak 20:04, 24 maj 2020

kasiek napisał(a)
Kasiulka jaki szał azaliowy u Ciebie - pieknie!!! Ty masz chyba tyle azalek co ja A te dodatki to juz sama bajka - i to w Twoim ujęciu fotografa do tego

Kasiu to prawda, że azaliki są niezawodne. U mnie chyba nigdy się nie zdarzyło, żeby kwitły wszystkie rodki na raz. Jak jeden kwitnie, to drugi nie i tak w kółko, a azalki zawsze wymiatają

krzewuszki też przepiękne teraz
Katkak 20:07, 24 maj 2020

Donia72 napisał(a)
Ta niebieska wanienka jest super, zauroczyła mnie

Dzięki Doniu .
A wiesz, że tą wanienkę mam od sąsiada. chciał ja na złom wywieźć, ale na szczęście pomyślał o mnie
Katkak 20:25, 24 maj 2020

Monia81 napisał(a)
U mnie na łąkach żywokostu też nie widać... gnojóweczkę z pokrzyw też nastawiłam i czekam klimatycznie bardzo u Ciebie Kasieńko, mam nadzieję, że uda nam się do Was w tym roku zajechać, bo bardzo bym chciała buziaki

Moniu nie wiem co jest z tym żywokostem. Wszelkie inne rośliny są, a tego jak na lekarstwo. Gnojóweczki są the best i za darmoszkę, i zdrowe. Same plusy . Ja też mam nadzieję, że wreszcie sytuacja wróci do normy i odpalimy spotkania .

Wreszcie cukinie wysadzone . Widać też jak wchodzą nagietki i cynie daliowe. Rosną też kosmosy, ale one wysiewają się same, a ja je tylko przestawiam . Cynie daliowe (jednoroczne) to moja alternatywa dla dalii, na które nie bardzo mam miejsce i, których - powiem to głośno - za cholerę nie chciało by mi się wykopywać
abiko 20:26, 24 maj 2020

A ja żywokostu nie mogę się pozbyć z rabaty
Katkak 20:28, 24 maj 2020

Katkak 20:33, 24 maj 2020

abiko napisał(a)
A ja żywokostu nie mogę się pozbyć z rabaty

a ja miałam od Ciebie, ale siła jego rozrastania mnie wystraszyła i go głupia wywaliłam, echhh...

warzywniczek za garażem

uwielbiam zapach smagliczki nadmorskiej, pięknie się roznosi
Katkak 20:39, 24 maj 2020

tu posadzona w koszyku od rowera , razem z ziołami

pokazał się groszek cukrowy

kosmosiki moje ukochane
Katkak 20:43, 24 maj 2020

ten aniołek od Iwonki to taka podstawka, ale moim zdaniem genialnie sprawdzi się jako płaskorzeźba, czyż nie?

pokazał się też koperek