Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

abiko 20:39, 10 cze 2020

U mnie ogórki to porażka zupełna.Nie wzeszły, drugie zjadły ślimaki, siane trzeci raz nie wiem chyba też nie zamierzają. Nie wiem czy gdzieś jeszcze kupię gotowe sadzonki o tej porze.
Katkak 21:07, 10 cze 2020

abiko napisał(a)
U mnie ogórki to porażka zupełna.Nie wzeszły, drugie zjadły ślimaki, siane trzeci raz nie wiem chyba też nie zamierzają. Nie wiem czy gdzieś jeszcze kupię gotowe sadzonki o tej porze.

Aguś, nasiona ogórka o nazwie Śremski F1 są niezawodne. Mój teść tylko te kupuje. U mnie też wzeszły i u sąsiadek także.
kasiek 22:26, 10 cze 2020

Igunia w piwoniach - jak uroczo Stworzyłaś niesamowity zakątek z tym warzywnikiem. Pochwalę jeszcze ogród wodny - wielki szacun bo w sumie młode założenie a wygląda jakby było tam od zawsze
Katkak 18:51, 12 cze 2020

Ale numer! Obcinałam dziś różę risnącą na pergoli, a właściwie dzili, które wypuściła i okazało się, że kosy mają w niej gniazdo!!! A przecież przechodzę tędy srylion razy dziennie i nic nie zauważyłelam, a poza tym d,iwi mnie, że się nie boją być aż tak bliziutko.
Katkak 22:44, 12 cze 2020

kasiek napisał(a)
Igunia w piwoniach - jak uroczo Stworzyłaś niesamowity zakątek z tym warzywnikiem. Pochwalę jeszcze ogród wodny - wielki szacun bo w sumie młode założenie a wygląda jakby było tam od zawsze

Dzięki Kasiulek. Staram się
Rzeczony kos, ale pewnie go nie widać

Dzisiejsze odkrycie.
Katkak 22:45, 12 cze 2020

Lubię twb widok
Waclaw 17:25, 13 cze 2020

Katkak napisał(a)

Dzisiejsze odkrycie.

Piękny
Dorota123 15:13, 14 cze 2020

Iga ze mną ogląda i prosi żeby napisać: Pani Dorotko, bsrdzo podobają mi się Pani róże. Jak się skończy koronawirus to wtedy do nas przyjedź. Nasz dom ma kolor żółty.

No to załatwione

Bardzo dziękuję za tak miłe zaproszenie Igusiu. Na pewno znalazłabym Twój domek, mój też prawie żółty i ja Ciebie i Twoich rodziców zapraszam, tylko niech minie zagrożenie korona wirusem. W przyszłym tygodniu zrobię zdjęcia specjalnie dla Ciebie z taką bajkową scenerią, bo Ty jesteś takim małym słoneczkiem tu na forum ogrodowym i wiem że lubisz bajkowy świat. Będą Elfy i róże.

...........................................................................

Widzę, że nie byłaś u mnie i Iga nie zna mojej odpowiedzi pozwalam sobie zaśmiecić Twój wątek. Tam gdzie zwykle mieszkają dinosaury czasem goszczą bajkowe Elfy i te Elfy wyszły z gąszczy specjalnie dla IGI.
Jutro skasuję, daj znać, że Iga widziała.

Katkak 19:13, 14 cze 2020

Dziękujemy Dorotko. Elfy wybitnie się Idze podobają.
Katkak 21:25, 14 cze 2020

taką matę na zewnątrz kupiłam i z tarasu zrobił się przytulny pokoik