Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:25, 21 lip 2020

Mala_Mi napisał(a)
Iga charakterna kobieta

O takz, nie da się zaprzeczyć
sierika 22:01, 21 lip 2020

A ja sieję rukiew w wanience, ostatnio w naszej klamociarni poczyniłam fajne zakupy/kolejne zresztą, nie liczę już które
sylwia_slomc... 22:42, 21 lip 2020

Ta klamociarnia jest superowa, szkoda, ze tak daleko do niej mamy, choć może lepiej dla portfela
sierika 23:22, 21 lip 2020

Sylwio czasem mają perełki, tanio tam nie jest, 5-6 lat temu ceny były ok, odkąd ludziska rzucili się na tego typu zakupy ceny skoczyły mocno no ale czego nie robi się dla ogrodu
sylwia_slomc... 00:05, 22 lip 2020

Ewcia byłam tam raz z Katką i dziewczynami i długo nie mogłyśmy wyjść, a nakupiłam wtedy fajnych cudów
Katkak 13:45, 22 lip 2020

Fakt faktem, że często ich fantazja ponosi z cenami. Ale z drugiej strony drogi, a ludzie i tak kupują, więc...
BASIA8 09:29, 23 lip 2020

Katkak napisał(a)
Fakt faktem, że często ich fantazja ponosi z cenami. Ale z drugiej strony drogi, a ludzie i tak kupują, więc...

Kasieńko tu Masz 100% racji.Ze wszystkim jest tak jak piszesz - cena ceną a ludzie i tak kupią. Ja mam dwóch kolegów którzy prowadzą sklepy ogrodnicze - byłam ostatnio po tuję miriam - masakra cena 35zł w drugim centrum 28zł
Pytam czemu takie ceny, a oni mi mówią że i tak się sprzedadzą. A jak cena w hurcie? - 8zł to o czym my mówimy taka przebitka.
Ja dziś na targu kupiłam 3 sztuki tuji miriam po 12zł, fajne sadzonki.
Katkak 19:29, 23 lip 2020

BASIA8 napisał(a)

Kasieńko tu Masz 100% racji.Ze wszystkim jest tak jak piszesz - cena ceną a ludzie i tak kupią. Ja mam dwóch kolegów którzy prowadzą sklepy ogrodnicze - byłam ostatnio po tuję miriam - masakra cena 35zł w drugim centrum 28zł
Pytam czemu takie ceny, a oni mi mówią że i tak się sprzedadzą. A jak cena w hurcie? - 8zł to o czym my mówimy taka przebitka.
Ja dziś na targu kupiłam 3 sztuki tuji miriam po 12zł, fajne sadzonki.

No, czasem warto zrobić rekonesans zanim coś się kupi.
Nowalijka 16:13, 24 lip 2020

Witaj Kasiu, zaglądam do Ciebie i wypatruję info kiedy Mają w ogrodzie z Twoim udziałem. Pamiętam jak jakiś czas temu rozpoczęto nagrania u Ciebie. Czy coś ominęłam? Daj znać.
Upss, chyba zbłaznilam się, wiedziałam że coś ominęłam. Już doczytałam. Muszę obejrzeć. Przepraszam za zamieszanie....
Katkak 19:03, 24 lip 2020

Nowalijka napisał(a)
Witaj Kasiu, zaglądam do Ciebie i wypatruję info kiedy Mają w ogrodzie z Twoim udziałem. Pamiętam jak jakiś czas temu rozpoczęto nagrania u Ciebie. Czy coś ominęłam? Daj znać.
Upss, chyba zbłaznilam się, wiedziałam że coś ominęłam. Już doczytałam. Muszę obejrzeć. Przepraszam za zamieszanie....

Spoczko