Dzięki wielkie Przemcio Ja natomiast chylę czoła przed Twoją pracowitością, pomysłowością i dbałością o każdy szczegół Te urocze doniczki na płotkach, ślicznie przystrzyżone kule, imponujący warzywnik z niebieskimi obeliskami... Długo by wymieniać. Jednym słowem cudnie Pozdrawiam serdecznie
Kochani kupiłam takiego bodziszka. To jedyny jaki udało mi się znaleźć w mojej okolicy. Teraz jest niziutki, a ja zastanawiam się czy taki zostanie, czy będzie wyższy, bo nie mam pojęcia. A Wy wiecie?
To jest bodziszek czerwony sanguineum var. lancastriense rośnie do 15 cm, został nagrodzony nagrodą Award of Garden Merit(ang) za niezwykłe walory ogrodowe jest sliczny mam chyba z 5 ma m.kw można posadzić od 9-12 sztuk
Kasiu u Ciebie już kwitną tawułki ???? piękne fotki a ozdoby jak zawsze mnie zachwycają a dzisiaj miałam okazję pochwalić Cię przed ,moja córcią Twoje dzieła ja zachwyciły jesteś zdolniacha bez dwóch zdań buziale
ja bym dala żurawki do tyłu a na pierwsze miejsce posadziła bodziszki niskie, a kolor napisz jaki tam widzisz bo ja mam jeszcze kilka niskich odmian to powiem, albo przeleć kilka u mnie stron tam je wklejałam
Aniu chyba dokładnie połażę po Twoim ogrodzie to się zainspiruję Zależy mi żeby te żurawki były z przodu bo chcę taką kolorową żurawkową falę jaką ma Łukasz (ale zgapiam legalnie, Łukasz pozwolił . Więc może te bodziszki tuż za nimi, a z tyłu zadecyduję które jak pozwiedzam u Ciebie . Bardzo Ci dziękuję