Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:45, 04 cze 2014

Gardener27 napisał(a)
Witaj Kasiu!

Wreszcie dotarłem do Ciebie choć gościłem się już nie raz w ogrodzie Bardzo dziękuję za życzenia i piękną różę na seteczkę Posiadasz piękny i dojrzały ogród w którym wiele ciekawych elementów dekoracyjnych Nikt tak nie potrafi przyozdobić kamieni jak Ty Jestem pełen podziwu dla Twoich zdolności plastycznych

Pozdrawiam!

Dzięki wielkie Przemcio Ja natomiast chylę czoła przed Twoją pracowitością, pomysłowością i dbałością o każdy szczegół Te urocze doniczki na płotkach, ślicznie przystrzyżone kule, imponujący warzywnik z niebieskimi obeliskami... Długo by wymieniać. Jednym słowem cudnie Pozdrawiam serdecznie
Katkak 21:55, 04 cze 2014

Kochani kupiłam takiego bodziszka. To jedyny jaki udało mi się znaleźć w mojej okolicy. Teraz jest niziutki, a ja zastanawiam się czy taki zostanie, czy będzie wyższy, bo nie mam pojęcia. A Wy wiecie?
monteverde 22:10, 04 cze 2014

To jest bodziszek czerwony sanguineum var. lancastriense rośnie do 15 cm, został nagrodzony nagrodą Award of Garden Merit(ang) za niezwykłe walory ogrodowe jest sliczny mam chyba z 5 ma m.kw można posadzić od 9-12 sztuk
Jag_58 22:31, 04 cze 2014

Katkak napisał(a)

Kasiu u Ciebie już kwitną tawułki ???? piękne fotki a ozdoby jak zawsze mnie zachwycają a dzisiaj miałam okazję pochwalić Cię przed ,moja córcią Twoje dzieła ja zachwyciły jesteś zdolniacha bez dwóch zdań buziale
Katkak 22:40, 04 cze 2014

monteverde napisał(a)
To jest bodziszek czerwony sanguineum var. lancastriense rośnie do 15 cm, został nagrodzony nagrodą Award of Garden Merit(ang) za niezwykłe walory ogrodowe jest sliczny mam chyba z 5 ma m.kw można posadzić od 9-12 sztuk

Aniu bardzo Ci dziękuję . W takim razie dokupię ich jeszcze kilka
Katkak 22:58, 04 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Kasiu u Ciebie już kwitną tawułki ???? piękne fotki a ozdoby jak zawsze mnie zachwycają a dzisiaj miałam okazję pochwalić Cię przed ,moja córcią Twoje dzieła ja zachwyciły jesteś zdolniacha bez dwóch zdań buziale

Jagódko jak dalej będziesz mnie tak chwalić to niedługo przestanę chyba ziemi dotykać
Katkak 23:10, 04 cze 2014

Jag_58 23:15, 04 cze 2014

Katkak napisał(a)

Jagódko jak dalej będziesz mnie tak chwalić to niedługo przestanę chyba ziemi dotykać

Kasiu Ty i tak twardo stąpasz po ziemi ,inaczej nie miałbys tak fajnego ogródeczka
monteverde 23:17, 04 cze 2014

ja bym dala żurawki do tyłu a na pierwsze miejsce posadziła bodziszki niskie, a kolor napisz jaki tam widzisz bo ja mam jeszcze kilka niskich odmian to powiem, albo przeleć kilka u mnie stron tam je wklejałam
Katkak 23:22, 04 cze 2014

monteverde napisał(a)
ja bym dala żurawki do tyłu a na pierwsze miejsce posadziła bodziszki niskie, a kolor napisz jaki tam widzisz bo ja mam jeszcze kilka niskich odmian to powiem, albo przeleć kilka u mnie stron tam je wklejałam

Aniu chyba dokładnie połażę po Twoim ogrodzie to się zainspiruję Zależy mi żeby te żurawki były z przodu bo chcę taką kolorową żurawkową falę jaką ma Łukasz (ale zgapiam legalnie, Łukasz pozwolił . Więc może te bodziszki tuż za nimi, a z tyłu zadecyduję które jak pozwiedzam u Ciebie . Bardzo Ci dziękuję