Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 07:55, 14 cze 2014

Jagódko to pewnie zabiorę moje horcie w inne miejsce i już. Szkoda by mi ich strasznie było.
kasiek 09:03, 14 cze 2014

Kasiulka specjalnie dla Ciebie dedykuje moje słoneczko które wczoraj zakwitło - za tydzień go sama zobaczysz

Juz nie moge sie doczekać!
Katkak 09:16, 14 cze 2014

kasiek napisał(a)
Kasiulka specjalnie dla Ciebie dedykuje moje słoneczko które wczoraj zakwitło - za tydzień go sama zobaczysz

Juz nie moge sie doczekać!

Słoneczko od radosnego Słoneczka I jak się tu nie uśmiechać . Dzięki Kasiulka, zobaczę na pewno Mam nadzieję, że ten tydzień szybciutko minie .
malgorzata_s... 10:27, 14 cze 2014

Kasiu na hortkach to ja się nie znam Myślę jednak że dziewczyny rację mają że słońce zawiniło.
Jeszcze inna możliwość że na przesadzenie tak zareagowały.
Sówki śliczne Buziol
Katkak 12:33, 14 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu na hortkach to ja się nie znam Myślę jednak że dziewczyny rację mają że słońce zawiniło.
Jeszcze inna możliwość że na przesadzenie tak zareagowały.
Sówki śliczne Buziol
Dzięki Gosiaczku . Będę je obserwować na razie. A jak będzie tak upalnie to chyba dla świętego spokoju przesadzę je w bardziej zacienione miejsce i już . Buziolki
Iza_ 18:44, 15 cze 2014

Śliczny, bajkowy Twój ogród. A pomysły... skąd Ty je bierzesz? Tylko pozazdrościć takie wyobraźni.
Katkak 21:38, 15 cze 2014

Iza_ napisał(a)
Śliczny, bajkowy Twój ogród. A pomysły... skąd Ty je bierzesz? Tylko pozazdrościć takie wyobraźni.

Dzięki Izunia . Do ślicznego to mu wprawdzie jeszcze troooochę brakuję, ale pracuję nad tym .
kasiek 21:47, 15 cze 2014

Buziole weekendowe
Dziś jeszcze zimniej, za tydzień musi być pięknie!
Katkak 21:49, 15 cze 2014

kasiek napisał(a)
Buziole weekendowe
Dziś jeszcze zimniej, za tydzień musi być pięknie!

Buziole Kasiulka . U mnie też paskudnie choć deszczu zdecydowanie mniej. Ale zimno i ponuro, brrrr. Tym razem będzie pięknie, zobaczysz .
asiach 23:02, 15 cze 2014

Kasiu te zmainy na liściach hortensji są delikatne u mnie słóńce popaliło były ja pergamin. Wyciełam suche liście a donice przestawiłam w inne miejsce.
A ogródek masz bardzo ładny
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies