Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 19:13, 24 cze 2014

wilce czarują
Kapibara 19:14, 24 cze 2014

Kasiu ale ja Wam zazdraszczam tych spotkań, ech... Hortki piękne, sama sadziłaś odnóżki czy kupione? Moje jeszcze małe i pąków nie mają, co roku odbijają od ziemi

A! I gratulacje z wiadomego powodu. Ciesz się jeszcze wolnym czasem i ogrodem, bo potem pisklak da popalić Ale mimo niewyspania bycie podwójną mamusią jest super / mój synek ma 1,3 roku i właśnie uczy się chodzić /

serdeczności, kończę pracę i gnam do domku i do O
Katkak 19:21, 24 cze 2014

Kapibara napisał(a)
Kasiu ale ja Wam zazdraszczam tych spotkań, ech... Hortki piękne, sama sadziłaś odnóżki czy kupione? Moje jeszcze małe i pąków nie mają, co roku odbijają od ziemi

A! I gratulacje z wiadomego powodu. Ciesz się jeszcze wolnym czasem i ogrodem, bo potem pisklak da popalić Ale mimo niewyspania bycie podwójną mamusią jest super / mój synek ma 1,3 roku i właśnie uczy się chodzić /

serdeczności, kończę pracę i gnam do domku i do O

Aga spotkania są cudowne, a mnie po spotkaniu z Gosią i Kasią zaostrzył się apetyt na kolejne . Te anabellki kupione. Z odnóżek rosną mi teraz dwie limki. Oby przetrwały zimę. Wolnym czasem się cieszę i ogrodem też, choć teraz moja praca w nim polega na pokazywaniu emusiowi co ma zrobić . Ja z małą konewką podlewam kwiaty w doniczkach , czasem jakąś trawkę skubnę i tyle . Dzięki Aguś .
Katkak 19:36, 24 cze 2014

Katkak 21:08, 24 cze 2014

BASIA8 21:32, 24 cze 2014

Kasieńko jakie super wieści Ja czytam - jesteś w dwupaku jak to mówi Joasia ????? - nic się koleżance nie pochwaliłaś Kochana dbaj o siebie - wielkie Buziaki
malgorzata_s... 21:32, 24 cze 2014

Kasiu jak super się ogląda ogród jak już wiem gdzie co jest
Buziaczki
Katkak 21:34, 24 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu jak super się ogląda ogród jak już wiem gdzie co jest
Buziaczki

To prawda Gosiaczku . Mi po wizycie u Kasi też zupełnie inaczej się Jej ogród ogląda. Patrzę i wiem co i gdzie . Buziolki
Katkak 21:38, 24 cze 2014

BASIA8 napisał(a)
Kasieńko jakie super wieści Ja czytam - jesteś w dwupaku jak to mówi Joasia ????? - nic się koleżance nie pochwaliłaś Kochana dbaj o siebie - wielkie Buziaki

Dbam Basieńko, dbam . Dzięki i pozdrawiam
Katkak 21:43, 24 cze 2014

Kochani mam prośbę, pomożecie mi zidentyfikować tę hortensję? Byłam przekonana, że mam limkę, ale odwiedziła mnie Gosia i wyprowadziła błędu . żeby było śmieszniej Limkę też mam i... no cóż, rzeczywiście wygląda inaczej, ale... o słodka moja naiwności