Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 12:03, 28 cze 2014

elzbieta_g napisał(a)
komplecik ekstra a rabata z trawkami wygląda superaśnie
my się kiedyś spotkamy, teraz ja uwiązana jak pies przy ...., a potem ty zapieluszkowana ale się kiedyś obrobimy i spotkamy buziaki

Eluś trzymam za słowo
Katkak 12:03, 28 cze 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)
urocze prezenty i śliczna rabatkasłoneczne pozdrówka

Dzięki i też pozdrawiam
iwonaal 13:14, 28 cze 2014

Wszystko śliczne. Buziaki
Katkak 13:25, 28 cze 2014

iwonaal napisał(a)
Wszystko śliczne. Buziaki

Dzięki Iwonko .
Ogrodeczek 15:29, 28 cze 2014

Katkak napisał(a)

Witaj Kasieńko

Ślicznie u Ciebie Uroczo Ci kwitną roślinki bardzo podobają mi się Twoje fotki potrafisz uchwycić piękno Zazdroszczę Ci łubinów

Pozdrawiam serdecznie
Katkak 16:34, 28 cze 2014

Ogrodeczek napisał(a)

Witaj Kasieńko

Ślicznie u Ciebie Uroczo Ci kwitną roślinki bardzo podobają mi się Twoje fotki potrafisz uchwycić piękno Zazdroszczę Ci łubinów

Pozdrawiam serdecznie

Małgosiu dziękuję bardzo i za komplementy dotyczące roślinek i fotek . Czasem mi się uda . A łubin mam jeden jedyny kupiony w Lidlu, ale trochę jeszcze marny, choć na fotkach tego nie widać . Myślę, że w przyszłym roku będzie dużo ładniejszy jak dojdzie do siebie. Może jeszcze z nasionek spróbuję jakieś łubiny wyhodować. Pozdrawiam serdecznie .
Katkak 22:05, 28 cze 2014

Przypadkiem wracając do domu przejeżdżaliśmy dziś z Emusiem koło szkółki. Planów zakupowych nie mieliśmy żadnych, bo kasa poszła na inne historie, no ale tylko zerknąć chociaż . I pierwszy raz w życiu w szkółce to ja stopowałam męża, a nie odwrotnie . Wyskubał z portfela jakieś pieniążki i kupił tę żurawkę i takie mega rojniki . Do czego to doszło, żebym to ja Jego stopować musiała... Dla mnie bomba . Uwielbiam takie "żarówy" na rabacie
AlKa 22:09, 28 cze 2014

Proszę jakie piękne zakupy M zrobił. Mój tez lubi roslinki i czasem coś kupi. A na żurawki tak mu się wzrok wyostrzył, że jak do jakiejś szkółki wchodzimy to woła z daleka że są.
Nallar 22:13, 28 cze 2014

Katkak napisał(a)

Przypadkiem wracając do domu przejeżdżaliśmy dziś z Emusiem koło szkółki. Planów zakupowych nie mieliśmy żadnych, bo kasa poszła na inne historie, no ale tylko zerknąć chociaż . I pierwszy raz w życiu w szkółce to ja stopowałam męża, a nie odwrotnie . Wyskubał z portfela jakieś pieniążki i kupił tę żurawkę i takie mega rojniki . Do czego to doszło, żebym to ja Jego stopować musiała... Dla mnie bomba . Uwielbiam takie "żarówy" na rabacie

To jes włśnie to...Niby tylko zerknąć, zobaczyć, a jednak....
Udane zerkanie, zazdroszczę i gratuluję.
Katkak 22:16, 28 cze 2014

A wracając z syniem ze spaceru dziabnęłam z ogródka przed blokiem taką hortkę i zrobiłam sadzonki. Jedną z "piętką", a druga z zielonego patyczka. Sądzicie, że z takiego zielonego też się ukorzeni?