Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Zuzula 08:23, 25 sie 2014

Kasiu?

Pozdrawiam.
Katkak 12:53, 25 sie 2014

Zuzula napisał(a)
Kasiu?

Pozdrawiam.

Dzięki, również pozdrawiam
Katkak 12:55, 25 sie 2014

Zuzula napisał(a)
Zgadzam się z Kasią. Twoje fotki wszystkie bez wyjątku mogłyby zawisnąć na ścianie. Dostrzegasz takie detale, że każdy kwiatek i listek wygląda jak dzieło sztuki.

Też lubię jesień. Zwłaszcza po takiej fali upałów jaka u nas była. Półtora miesiąca bez kropli deszczu wystarczy.
Wrzosiki nabyłam, a jakże. Cebulowe zamówiłam na kilogramy. Z hostami zaszalałam na all. Jeszcze tylko jesień, zima i będzie ładnie.

Miłego dnia.

Dziękuję za ciepłe słowa w kwestii zdjęć . Ja mam wrażenie, że jesień już się u nas rozgościła. Prawie codziennie deszcz, a nawet jak nie pada to czuć już chłodek. Zobaczę potem czy obfociłaś hosty
Katkak 12:57, 25 sie 2014

jola54 napisał(a)
Witaj Kasiu! Wszystko czytam, ogladam i podziwiam. U mnie nic nowego, dlatego sie nie chwalę, może poza tym , że kupiłam 20 szt.lawendy na obwódkę rabaty i w związku z tym mam do Ciebie pytanie.Czy lawendę przycina sie po posadzeniu?....pozdrawiam buziaki!

Nie wiem Joluś jak powinno się robić, ale jak ja kupiłam swoją gdzieś w lipcu, to przycinałam ją wiosną i było ok. ale oglądałam kiedyś Maję, odcinek pt "Przystanek lawenda" i tam mówili że bodaj gdzieś w połowie września powinno się przycinać. Najlepiej zobacz ten odcinek to będzie jasne. Pozdrawiam.
Katkak 12:59, 25 sie 2014

Kochani u mnie pogoda już taka bardziej jesienna i nie specjalnie liczę, że będzie jeszcze upalnie. Jesień jak nic. Leje prawie każdego dnia.
Katkak 13:00, 25 sie 2014

pasjonatkaamatorka napisał(a)
A co tu tak cicho dzisiaj? halooo,czyżby ten tego...?
Kasiuniu paczuszka dotarła,wszystko dobrze,pieknie dziękuję i ściskam Cię mocno,mocno

Cieszę się, że paczusia dotarła. Mam nadzieję, że roślinki się przyjmą i będą zdrowo rosły Pozdrawiam.
MalgosiaR 14:11, 25 sie 2014

Kasiu witam się po nieobecności bardzo długiej
lojalna_ 14:18, 25 sie 2014

Przedszkolanka do której to kazdy przedszkolak chciałby trafić , słodkie maluchy w doniczce. Zdjecia swietne. ( kombinowałaś haha troszkę gimnastyki było )
Katkak 14:58, 25 sie 2014

lojalna_ napisał(a)
Przedszkolanka do której to kazdy przedszkolak chciałby trafić , słodkie maluchy w doniczce. Zdjecia swietne. ( kombinowałaś haha troszkę gimnastyki było )

To prawda, trochę gimnastyki, ale za to jaka satysfakcja . Pozdrawiam
Katkak 14:58, 25 sie 2014

MalgosiaR napisał(a)
Kasiu witam się po nieobecności bardzo długiej

Wita, faktycznie na trochę przepadłaś