Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 13:40, 30 sie 2014

Ewa_w_ogrodzie napisał(a)
Piękne zdjęcia z wrzosami, ja uwielbiam jesień,oczywiście słoneczną a nie deszczową. Podziwiam Cię, że znajdujesz czas na zdjęcia w ogrodzie. Ja ciągle z tym nawalam jak pracuję w ogrodzie to nie mam aparatu a jak kończę i ma chwilę to zazwyczaj ciemno Też kwitną mi wrzosy, zrobiłam nową rabatkę, będę musiała się zmobilizować i popstrykać, żeby uchwycić te chwile. Jeszcze raz pozdrawiam mamusię i dzieci!!! bo o starszym nie można zapominać, duża rewolucja w jego życiu.

Dziękujemy pięknie . A ja uwielbiam pstrykać fotki w ogrodzie. A już szczególnie jak zrobię coś nowego. Jest to takie ukoronowanie mojej pacy i potem nawet siedząc w domu mogę sobie patrzeć na efekt .
Katkak 13:42, 30 sie 2014

iwonaal napisał(a)
Kasieńko fajne fotki. Oszczędzaj się i pochwal się jak ma kruszyna na imię?

Oszczędzam się, oszczędzam . Widać to po ogrodzie bo biedak zarasta chwastami, ale jak się już lepiej ze wszystkim zorganizujemy to i z tym się zrobi porządek (w sensie emuś zrobi ). Kruszynka ma na imię Iga
Katkak 13:43, 30 sie 2014

Gardener27 napisał(a)

Te śliwki we wrzosach wyglądają lepiej niż nie jedna ozdoba ogrodowa

Dzięki Przemcio . A te śliwki są do doopy. Albo spadły zanim całkiem dojrzały, albo te, które nie spadły są robaczywe. Teraz tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że śliwkę ciachamy i sadzimy brzozę .
Katkak 13:45, 30 sie 2014

Kapibara napisał(a)
Kochana gratulacje z całego serducha dla szczęśliwych rodziców! Jak mogłam przegapić takie wydarzenie, no wstyd po prostu...
Śliczne imię daliście córci - Iga
Fotki jesienne piękne, masz dziewczyno artystyczne oko, nawet zwykłe śliwki we wrzosach wyglądają jakbys je specjalnie układała w celu obfocenia

pozdróweczka i dbaj o siebie

Dzięki Aguś, dbam o siebie, dbam . A śliwki spadły bo chyba choruje ta śliwka po prostu. Ale cieszę się, że fotka się podoba .
MagdalenaK8 17:14, 31 sie 2014

Kasiulek długo mnie u Ciebie nie było, nadrobiłam, nacieszyłam oczy zdjęciami i co ja wyczytuję... że Igunię córunię Masz.....i to z 21 sierpnia... tak jak mój syn Kamil. Wielkie gratulacje dla Ciebie i M.

Kwiatuch od serca... dla Was kochane dziewczyny.
malgorzata_s... 17:25, 31 sie 2014

Kasiula ja już w domciu Szkoda że jutro do pracy ale taka kolej rzeczy
Ucałowania rączek dla Królewny
BASIA8 18:01, 31 sie 2014

Kasieńko buziaczki przesyłam dla całej Rodzinki
pasjonatkaam... 18:22, 31 sie 2014

śliwkowe wrzosowisko cudne,pozdrówka serdeczne!
Katkak 20:44, 31 sie 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Kasiulek długo mnie u Ciebie nie było, nadrobiłam, nacieszyłam oczy zdjęciami i co ja wyczytuję... że Igunię córunię Masz.....i to z 21 sierpnia... tak jak mój syn Kamil. Wielkie gratulacje dla Ciebie i M.

Kwiatuch od serca... dla Was kochane dziewczyny.

Madziulka dzięki wielkie
iwonaal 20:45, 31 sie 2014

Kasiu śliczne imię. Ogród nie zając, nie ucieknie. Całusy dla Was.