Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 22:16, 04 paź 2013

A na dobranoc zd jęcie nie zupełnie ogrodowe, ale jakże słoneczne
jambosana 22:41, 04 paź 2013

Zaglądam, piękny masz ogród, taki nastrojowy, artystyczną duszę widać. I wiem, że masz zamiłowanie do korzeni, cudne są, czemu ja ani jednego nie mam ??

Światełko butelkowe takie wesołe, optymistyczne.
agatanowa 23:14, 04 paź 2013

O jezdny, o jezdny, Kaśka, ale się rozpędziłaś - człowiek nie nadąża czytać, a Ty dajesz radę i tworzyć, i focić, i opisywać, no i obmyślać!
Katkak 23:15, 04 paź 2013

Hej Beatko, dzięki za odwiedzinki
Katkak 23:18, 04 paź 2013

Agatka, od środy siedziałam w domku z Małym to tyle mojego w poniedziałek wracam do pracy więc już tak dużo nie będzie
06:55, 05 paź 2013
Witaj, zaglądnęłam sobie do Ciebie z ochotą bo ciekawa jestem co tam dzieje się u mojej w upodobaniach podobnej do mnie koleżanki
Katkak 08:45, 05 paź 2013

Kalamandyno byłoby super gdybyś zechciała pokazać swoje pomysły, co Ty na to? Nie daj się prosić
Katkak 12:21, 05 paź 2013

Kochani coś niesamowitego, wczoraj dostałam pięknego korz enia, a dziś sama zrobiłam sobie super prezent Marzyło mi się poidełko dla ptaków i dorwałam je dzisiaj w sklepie z używanymi rzeczami Chyba czekało specjalnie na mnie i jeszcze gratis pani dorzuciła mi to Z pewnością znajdzie się w ogródku miejsce i dla gąski i dla kuleczki
Katkak 18:33, 05 paź 2013

Jezuniu, ale się dziś napracowaliśmy strasznie. Kręgosłup nie mój. Wycięliśmy już całą wierzbę i można chyba powiedzieć, że rabata jest już prawie gotowa. Zrobiliśmy zakupy: 4 berberysy bordowe, 8 cisów (ale dzidzie malutkie, bo dużo tańsze były), hortensję, trochę wrzosów i traw
Brakło nam kilku cisów niestety, ze 4 trzeba jeszcze dokupić. Przemeblowanie na tej rabacie zrobiłam dość duże. Jeśli coś jest nie tak Waszym zdaniem, do poprawki, to proszę Kochani, dajcie znać Jutro będę chyba z balkonikiem chodzić Acha, pewnie dokupię jeszcze kilka wrzosów. Zdaję s obie sprawę, że jest jeszcze dużo niedoróbek, rzeczy do wygładzenia, ale dziś już nie daliśmy rady zrobić więcej. Na wierzch pójdzie kora.
Jakie te berberysy cudne, kolorowe, napatrzeć się nie mogę. Czemu ich wcześniej nie miałam? Dziękuję Ci Danusiu (to Danusia podpowiedziała mi co kupić ) Jest tam jeszcze zostawione m iejsce dla hortensji Limelight, ale to już na wiosnę.
Katkak 18:41, 05 paź 2013

O, na tym zdjęciu z poidełkiem widać, że nie do końca tam jeszcze przekopałam, ale skończę w poniedziałek. Wiem, że nie widać dobrze obrzeży, bo właściwie ich jeszcze nie ma. Ale spokojnie, będą
Jest tam jeszcze decha, za nią resztka żwiru. Wiosną to wszystko zniknie
Już na ustawianie korzenia nie starczyło nam ani czasu, ani sił.