Raju - mój M z takiej decyzji by sie złamał - ja musze warzywniak na balkonie zakładać
A może połączysz piekne z pożyteznym? Za warzywnikiem posadzisz tuje lub cisy by miał tło.
Tu potrzeba coś architektonicznego, co skupi uwagę. Perspektywę dalsz i blizsza - ale bedziesz miała zabawę!
Buziole!
Kasiulka trochę tę decyzję z bólem serca podjęłam. Pamiętasz moje dynie, prawda? Ale z drugiej strony... Warzywnik mały, to i plony niewielkie. Pracy nieproporcjonalnie dużo do zbiorów. No i jak wyjeżdżamy na wakacje to moja biedna mama musi codziennie do nas śmigać i podlewać warzywka. A wiesz, że raz nam właśnie jak byliśmy na wakacjach ktoś całą paprykę poobrywał? Zostanie miejsce na zioła i rukolę, a reszta będzie na chciejstwa. Kieruję się rozsądkiem, choć trochę mi żal...
Taki lubczyk wczoraj ciachnęłam. Pociachałam go i powędrował do zamrażarki na zimę do zup . A troszkę wylądowało w rosołku .
Piękne kolorki tulipanów, a ten Smaragd też niczego sobie Ah te mlecze, nie chce mi się tego wyrywać. Może się zmuszę i troszkę oczyszczę mój 'cudowny' trawnik