Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kasiek 20:35, 13 paź 2013

Ja to przyjade do Ciebie na te ozdoby - ten targ to musi być kopalnia takich cudeniek
Bomba - a orliki mi się sieje niesamowicie - jak sie spotkamy to Ci odkopie
Sani 20:47, 13 paź 2013

Witam sąsiadkę, ozdoby ogrodowe super, korzenie z nad morza świetne.
Pozdrowienia z Zawady.
Katkak 21:29, 13 paź 2013

kasiek napisał(a)
Ja to przyjade do Ciebie na te ozdoby - ten targ to musi być kopalnia takich cudeniek
Bomba - a orliki mi się sieje niesamowicie - jak sie spotkamy to Ci odkopie

Przyjeżdżaj Kochana, jak Ci powiem co widziałam to... No dobra mówię. I nawet jak go zobaczyłam pomyślałam o Tobie Chcesz wiszący żyrandol na świece, kuty, tak? A ja widziałam świecznik metalowy do zawieszenia na 3 świece, płasko przylegający do ściany (idealny do szałasu) za....15zł
I takich skarbów jest od groma. Nogi żeliwne od maszyn do szycia (nawet Singer), śliczne drzwiczki do piecy i piecyków, stare ramy do obrazów i kupę innych cudeniek. Były też fajowe rzeźby i całkiem niedrogo. Taki duży (wys. powyżej kolana) Jezus frasobliwy w pieńku kosztował 150zł. A w Krakowie pewnie 3 razy tyle. Więc zakładam, że w 2-gą sobotę listopada widzę Cię u siebie
Katkak 21:31, 13 paź 2013

Sani napisał(a)
Witam sąsiadkę, ozdoby ogrodowe super, korzenie z nad morza świetne.
Pozdrowienia z Zawady.

Sani, a to Ci dopiero niespodzianka!!!! Cieszę się niezmiernie, że mam kogoś wreszcie aż tak blisko, mam nadzieję, że poznamy się osobiście Takie cudne miejsce, aż tak blisko mnie. Naprawdę baaardzo się cieszę
Katkak 21:42, 13 paź 2013

Sąsiadka ociepla swój ogromny dom, więc robotników nie brakuje. A ja latam po tym ogródku z aparatem w tę i z powrotem, a oni pewnie myślą, że jakaś nie halo jestem, bo komu te zdjęcia robię A co mi tam Na plaży tarabaniłam pół kubika drzewa to latanie z aparatem to już pikuś
malgorzata_s... 21:48, 13 paź 2013

Kasia ty bombowa jesteś. Może oni myślą że dokumentujesz ich robotę albo że Ci któryś wpadł w oko i go focisz?
kasiek 21:49, 13 paź 2013

Och Kasiula, ale tam musi być bosko! dzięki za zaproszenie, nie mogę Ci jeszcze nic powiedzieć bo M ma wyjazdowa pracę i często nie mam mozliwości się ruszyć. Ale dziekuje za zaproszenie - zobaczymy co da się zrobić
Katkak 21:58, 13 paź 2013

Gosia, albo pomyślą sobie, że kabluję ich do sąsiadki i robię zdjęcia jaki piją kawę za długo

Kasia kombinuj. A jak nie dasz razy to jak zobaczę ten świecznik to go kupię i przechowam dla Ciebie A jak Ci się nie spodoba zostanie u mnie i już Jest bosko, zgadza się I jest serek wędzony na ciepło z żurawinką, mniam
Jadzia68 09:15, 14 paź 2013

Kasiu super zakupy ja też uwielbiam takie targi staroci, zawsze coś wyszperam a jesienne zdjęcia piękne.W moim ogrodzie mróz pomalował wszystko na brąz
kasiek 09:33, 14 paź 2013

Ach ale korcisz
Kasiu a dasz radę zrobić fotkę temu żyrandolowi?
W drugi weekend listopada M zapowiedział wyjezdzamy do Pragi (bez dzieci taki romantyczny wyjazd we dwoje - tak wiec nic nie mogę zaplanować. Ale będe kombinować, jestem czasami w Tarnowie, więc moze tak bedzie łatwiej. Dzięki za pamięć, zostawię ci telefon na pv