Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Gardenarium 11:07, 14 paź 2013

Katkak napisał(a)

Cisy są nieodpowiednie, jeśli chodzi o odmianę, wydaje mi się, że to Fasigiata Aurea, są bardzo wąskie na zawsze Będą się nadawały na pojedyncze punkty we wrzosowisku, a od płotu trzeba dokupić normalne cisy Hicksii lub Hilli.

Wrzosowisko - koniecznie więcej wrzosów, dodatkowo pola wrzośców, po co najmniej 11 sztuk. Optymalnie po 15 szt jedego koloru czy odmiany.

Instagram Ogrodowiska
ermigo 16:13, 14 paź 2013

Się dzieje
Wpadam i ślad zostawiam.
A w berberysach też się zakochaliśmy. Właśnie wczoraj kupiliśmy 2x Red Pilar, 1x Concorde, 1x Green Carpet aby uzupełnić kompozycję. Wszystkie w pięknych odcieniach czerwieni.
Pozdrawiam.
Mala_Mi 17:22, 14 paź 2013

U nas targu staroci nie wiedziałam.. a może jest a nie wiem... kiedy można sie spotkać w Dębicy, pod pretekstem pchlego targu

W zamian mogę Ci o Tatrach opowiadać do bólu ... aż Ci sie niedobrze zrobi... do kupy przesiedziałam w nich czas liczony na lata

Coś sobie jeszcze pomyślałam, ale wyleciało z głowy... mówią, że jak sie zapomina to chciało sie skłamać....

Acha... jak robisz foty to mów, że jesteś inspekcja pracy.. oni też biegają z aparatami ii robią foty...
malgorzata_s... 17:33, 14 paź 2013

Kasiu ja nie wytrzymałam do wiosny i Berberysy już posadzone. Ale mój M by szalał na takim targu staroci
Katkak 17:37, 14 paź 2013

kasiek napisał(a)
Ach ale korcisz
Kasiu a dasz radę zrobić fotkę temu żyrandolowi?
W drugi weekend listopada M zapowiedział wyjezdzamy do Pragi (bez dzieci taki romantyczny wyjazd we dwoje - tak wiec nic nie mogę zaplanować. Ale będe kombinować, jestem czasami w Tarnowie, więc moze tak bedzie łatwiej. Dzięki za pamięć, zostawię ci telefon na pv

Kasiulka nie ma sprawy, numer sobie zapisałam, więc jak zobaczę ten świecznik wyślę Ci mmsa Ale zazdroszczę weekendu w Pradze W dodatku we dwoje, bajka
Katkak 17:40, 14 paź 2013

Gardenarium napisał(a)

Cisy są nieodpowiednie, jeśli chodzi o odmianę, wydaje mi się, że to Fasigiata Aurea, są bardzo wąskie na zawsze Będą się nadawały na pojedyncze punkty we wrzosowisku, a od płotu trzeba dokupić normalne cisy Hicksii lub Hilli.

Wrzosowisko - koniecznie więcej wrzosów, dodatkowo pola wrzośców, po co najmniej 11 sztuk. Optymalnie po 15 szt jedego koloru czy odmiany.

Danusiu dzięki za podpowiedź. Szkoda więc, że kupiłam te cisy, a z drugiej strony kilku brakło więc dobrze, że nie zdążyłam dokupić. Wrzosów dosadzę i wrzośców też. Dziękuję
Katkak 17:43, 14 paź 2013

asc napisał(a)
U nas targu staroci nie wiedziałam.. a może jest a nie wiem... kiedy można sie spotkać w Dębicy, pod pretekstem pchlego targu

W zamian mogę Ci o Tatrach opowiadać do bólu ... aż Ci sie niedobrze zrobi... do kupy przesiedziałam w nich czas liczony na lata

Coś sobie jeszcze pomyślałam, ale wyleciało z głowy... mówią, że jak sie zapomina to chciało sie skłamać....

Acha... jak robisz foty to mów, że jesteś inspekcja pracy.. oni też biegają z aparatami ii robią foty...

Hej Ania, ten targ jest w każdą drugą sobotę miesiąca. Wpadaj, pewnie A nie chciałaś zostać w Tatrach? Uwielbiam Rzeszów, bo tam studiowałam, więc mam sentyment, ale Tatry mają ten swój niesamowity czar i urok
Katkak 17:45, 14 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu ja nie wytrzymałam do wiosny i Berberysy już posadzone. Ale mój M by szalał na takim targu staroci

Gosiulka więc pakuj męża do auta i przyjeżdżajcie poszaleć na starociach
Katkak 17:46, 14 paź 2013

Gosia a jakie berberysy sadziłaś i ile? Mów mi tu raz dwa to coś odgapię
malgorzata_s... 17:50, 14 paź 2013

Wstawię fotkę u siebie. Wsadziłam 2 tiny gold żółte, i 5 admiration bordowe ze złotą obwódką. to są miniatury nie będą dużo większe.