Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Nallar 09:13, 12 sie 2015

Katkak napisał(a)

Dzięki Ewuniu . Prawdę mówiąc zapomniałam o niej i dopiero jak zakwitła to wydawało mi się, że właśnie od Ciebie ją mam Śliczne żółte słoneczko . Ewcia jak emuś zdziwiony, to trzeba było jeszcze przygarnąć co nieco .

Czasem dobrze jest zapomnieć, po jakimś czasie jest "niespodziewanka" Mnie też zdarzyło się zapomnieć o asterku od Dorotki.a zakwitł pięknym kolorkiem, takim jak lubię.
Gdybym wiedziała że będzie taka reakcja emusia to wzięłabym więcej lilii bo wybór był bardzo duży. Nic straconego pojadę raz jeszcze.
Katkak 11:27, 12 sie 2015

Nallar napisał(a)

Czasem dobrze jest zapomnieć, po jakimś czasie jest "niespodziewanka" Mnie też zdarzyło się zapomnieć o asterku od Dorotki.a zakwitł pięknym kolorkiem, takim jak lubię.
Gdybym wiedziała że będzie taka reakcja emusia to wzięłabym więcej lilii bo wybór był bardzo duży. Nic straconego pojadę raz jeszcze.

Ewcia a jak daleko masz do bylinowego? Może gdybym Cię kiedyś odwiedziła (jeśli pozwolisz ), to skoczymy razem?
Nallar 22:13, 12 sie 2015

Miałam Ci to zaproponować zaraz rano ale przyjechała wnusia i komp poszedł w odstawkę. Jeśli przyjedziesz to z pewnością odwiedzimy szkółkę. Jeszcze znam jedną fajną z krzewami i iglakami.....
Pamiętaj tylko że 2.09 przyjadą na dwa tygodnie moje dziewczyny, zostają do 17.09 i ten czas muszę poświęcić im. Daj mi tylko wcześniej znać kiedy.
Ewa777 14:09, 13 sie 2015

Katkak napisał(a)

Śliczne te zdjęcia pod światło
ZbigniewG 15:10, 13 sie 2015

Katkak napisał(a)

A wiesz, że i mnie ta gałązka wkurza? Pewnie ciachnę .

Kasia idź na całość , idź na całość...
zobacz temu zostawiłem tylko drobne, więcej jak połowa masy poszła pod nóż ale teraz będzie już łatwy do wąskiego prowadzenia
będzie jeszcze bardziej szczupły jak ten drugi

gierczusia 15:42, 13 sie 2015

Ajjjjj a ja lubię takie..wąskostożkowe będę ciąć..ojjj będę

Ps..piękne zdjęcia z tym światłem

Buziole
elzbieta_g 16:00, 13 sie 2015

Katkak napisał(a)
Wreszcie mam wymarzonego jeszcze w lutym świerka Iseli Fastigiata, który jest mi potrzebny (a najlepiej 2) do mieszanego żywopłotu . Śliczny, niebieski i chudziutki - dokładnie takie drzewko jakiego potrzebowałam .

przystojniak
Katkak 16:11, 13 sie 2015

Nallar napisał(a)
Miałam Ci to zaproponować zaraz rano ale przyjechała wnusia i komp poszedł w odstawkę. Jeśli przyjedziesz to z pewnością odwiedzimy szkółkę. Jeszcze znam jedną fajną z krzewami i iglakami.....
Pamiętaj tylko że 2.09 przyjadą na dwa tygodnie moje dziewczyny, zostają do 17.09 i ten czas muszę poświęcić im. Daj mi tylko wcześniej znać kiedy.

Ewunia odpowiedziałam u Ciebie .
Katkak 16:13, 13 sie 2015

ZbigniewG napisał(a)

Kasia idź na całość , idź na całość...
zobacz temu zostawiłem tylko drobne, więcej jak połowa masy poszła pod nóż ale teraz będzie już łatwy do wąskiego prowadzenia
będzie jeszcze bardziej szczupły jak ten drugi

Ale super Zbysiu . Kurczę, ale ja to bym się bała aż tak radykalnie, wydawałoby mi się, że biedaka ukatrupię takim cięciem. A tu pokazujesz, że nie ma co się bać i trzeba iść na całość
Iwk4 17:29, 13 sie 2015

Kasiu, jak będzie pora, zbiorę dla ciebie nasionka stipy