Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 21:23, 10 wrz 2015

eee_taam napisał(a)
zieleniutki grujecznik??? to on chyba w cieniu rośnie?

mój jest zasuszony! wygląda najgorzej w całym ogrodzie

Eee tam , moim zdaniem ma jeszcze czas na kolorek, rośnie w dość słonecznym miejscu. Rodki i hosta, które rosną obok są przypalone.
Katkak 19:41, 11 wrz 2015

Grujecznik chyba jednak powolutku zaczyna łapać kolorek

moja kupiona w nie najlepszym stanie hortensja Blue Bird została przeze mnie troszkę przycięta. Zaczyna wyglądać całkiem całkiem . Mój ogródeczek obfocony przez okno, bo nie miałam jak wyskoczyć.
Katkak 19:45, 11 wrz 2015

i kilka fot z wczoraj

zawciągowiec jeszcze zielony
Katkak 19:50, 11 wrz 2015

20:00, 11 wrz 2015
widziałas link który MałaMI u Kasi dała? ..kurcze patrze na twoje zdjęcia to ty też w tym kierunku z tymi funkjami idziesz ...tylko tam jest bardziej wyczesane
Katkak 20:06, 11 wrz 2015

eee_taam napisał(a)
widziałas link który MałaMI u Kasi dała? ..kurcze patrze na twoje zdjęcia to ty też w tym kierunku z tymi funkjami idziesz ...tylko tam jest bardziej wyczesane

Teraz poleciałam zobaczyć, śliczne . Funkie kocham od zawsze i mam ich całkiem sporo .
20:16, 11 wrz 2015

to zdjęcie mam na myśli.... jedna inspiracja obsłuży kilka ogrodów )

w przyszłym roku trochę podrasujesz i wyczeszesz trawnik ....i masz super światowo

Katkak 19:40, 12 wrz 2015

na miły początek dnia uśmiechnięta kawa

podzieliłam żurawki i dokończyłam obrzeże rabaty
Katkak 20:09, 12 wrz 2015

Mam nadzieję, że żurawki się przyjmą Luki wiem, że nie pochwalisz mnie za to, że dzieliłam je teraz. Ale pewna poprawa jest - w zeszłym roku dzielił marmalade końcem października . W tym roku wyglądają tak, zdjęcie z dzisiaj . Marmalade to chyba jedne z moich ulubionych Żurawek, bo wcale kapryśne nie są i wszędzie im dobrze

a tak wyglądały po podziale

Pozyskanymi po podziale żurawkami udało mi się pozatykać także dziury po żurawkach, które mi padły. Oby się przyjęły.
Katkak 20:14, 12 wrz 2015

Hortensja Renate piękna jest cały czas - jak rozkwita, w sile kwitnienia i teraz też ślicznie się przebarwia

Już myślałam, że moja ukorzeniona w zeszłym roku z gałązki hortka będzie takim chudzielcem, ale jednak zaczyna wypuszczać kolejną gałązkę. Baaardzo długo stała w miejscu, ledwo spod kory wystawała, ale wzięła się za życie.

ukorzeniona dokładnie z tej kwitnącej gałązki