Wy tu o jedzeniu a człowiek ciężko pracuje, z aparatem i kartką co prawda, ale umęczyłam się okrutnie.
Proszę się nie śmiać, bo zaraz przedstawię plan działki, legenda też będzie.
Podać coś do picia?
1. wędzarnia
2. warzywnik
3. piaskownica
4. huśtawka
5. rabata (ta za gęsta)
6. oczyszczalnia z pęcherznicami
7. skarpa z gazonami
8. 9 skarpa przed wejściem - nie ma kształtu i pomysłu (??)
10. kontener
11. kompostownik
12. poziomki, borówki, pigwa
Witam się i ja Czy są jeszcze muffinki? Bo kawę piję
Ja właśnie w tym roku przesadzałam pęcherznice,bo miałam za gęsto.One tak szybko rosną i są naprawdę duże.Może przesadz na jesień to na wiosnę ruszą z kopyta już w nowym miejscu.
A gazony czemu przeklinasz....że brzydkie? Jak puścisz bluszcz to będzie ładnie.No i już te jałowce płożące tam wchodzą powoli.
Joanna__ gazony nieszczególnie wyglądają, faktycznie z koszeniem jest zabawa a trudno jakieś roślinki, nawet jednoroczne utrzymać przy tych upałach co były.
Muffinki się znajdą, zapraszam częściej.
agatanowa o takiej śmietanie mowa?
Hmmm... tylko zdjęcie bokiem wyszło...
Tu widze, że hakuro nishiki, o ile dobrze widzę, zaraz zasłoni Ci okno, bo tak się wstrzeliłaś z tym nasadzeniem. Koniecznie trzeba bedzie przesadzić
Co do dwóch rabatek przy schodach, choć rozumiem sam zamysł - chęć pozbycia się dziur koło schodków, to widzę problem: zawilgacania elewacji. Nie wiem, czy słusznie. Ale chyba tak jest niewskazane, aby wyprowadzać rabatę, kto się na tym zna? Niech pomoże.
Generalnie masz fajną działkę i widać, że pomysł na nią też masz, bo już jest podzielona na przestrzenie.
Rysunek ok jest, ale koniecznie narysuj, jak idzie (lub jak ma iść w przyszłości) kostka, podjazdy.