Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe

malkul 13:33, 04 sie 2014

czyli skrzynia na warzywka?
AlKa 15:41, 04 sie 2014

malkul napisał(a)
czyli skrzynia na warzywka?

W przyszłym roku w skrzyni kapuste posadze co, by motylkowi nie utrudniać życia
malgorzata_s... 22:50, 04 sie 2014

Hortki urosną prędzej niż myślisz Skrzynki super nawet z kapustą będą fajne Jak fajnie że o callach piszesz M dostał i nie wiedziałam co z nią dalej począć
AlKa 22:18, 05 sie 2014

Dziś kolejny pracowity dzień w ogrodzie.Padam, ale jestem zadowolona bo sporo dziś udało się zrobić. Walka z chwastami wygrana. Chmura jednak się rozmyśliła i poszła dalej i deszczu dziś nie było.
Jeszcze kanciki jutro, pod warunkiem, że sie bedę mogła ruszac, bo dziś wszystko mnie boli. To lepsze niz fitnes
Gardener27 22:59, 05 sie 2014

Jak boli to znaczy ze sie nie obijalas Kancik rzadzi
agam 09:33, 06 sie 2014

AlKa przychodzę od Marzenki w sprawie magnolii . Wszystko co napisała Marzenka to prawda z tym że osobiście przesadzałam magnolię w zeszłym roku na jesieni i w 100% się przyjęła i kwitła jak zawsze. Trzeba ją wykopać odpowiednio szeroko i przenieść na kawałku szmaty lub worka. Korzenie są bardzo kruche, jak pisałam szeroko rozrośnięte ale bardzo płytko. Pozdrawiam deszczowo .
AlKa 09:54, 06 sie 2014

agam napisał(a)
AlKa przychodzę od Marzenki w sprawie magnolii . Wszystko co napisała Marzenka to prawda z tym że osobiście przesadzałam magnolię w zeszłym roku na jesieni i w 100% się przyjęła i kwitła jak zawsze. Trzeba ją wykopać odpowiednio szeroko i przenieść na kawałku szmaty lub worka. Korzenie są bardzo kruche, jak pisałam szeroko rozrośnięte ale bardzo płytko. Pozdrawiam deszczowo .

Dzięki śliczne Aga to miód na moje uszy. To chyba zaryzykuję. Tylko we wrześniu, czy w październiku lepiej?
agam 22:11, 06 sie 2014

D
AlKa napisał(a)

Dzięki śliczne Aga to miód na moje uszy. To chyba zaryzykuję. Tylko we wrześniu, czy w październiku lepiej?

Ja bym we wrześniu przesadzała, październik czasami mroźny bywa.
AlKa 22:16, 06 sie 2014

agam napisał(a)
D
Ja bym we wrześniu przesadzała, październik czasami mroźny bywa.

Do września to wytrzymam,jak znam zycie to zleci szybko.
Zastanawiałam sie nad tym przesadzaniem ale musze to zrobić bo ona bardzo niefortunnie rośnie. Trudno jak sie nie uda to bedzie miejsce na coś innego.
bleebla 16:34, 07 sie 2014

dalej w chaszczach robisz, czy już ujarzmiłaś?