Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Makowo na Kociewiu

Makowo na Kociewiu

makkasia 18:40, 27 wrz 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Trawki też śliczne. Zazdroszczę wyprawy do lata . Życzę udanego odpoczynku .

dzięki nawet tam wg prognoz ma padać 2 dni ale będzie ciepło
makkasia 18:44, 27 wrz 2013

i dla odmiany letnie klimaty chociaż w burym świetle ...już jesiennym

Kondzio 18:45, 27 wrz 2013

makkasia napisał(a)

dzięki Kondzio, robię zdjęcia ogrodu z nadzieją, że kiedyś nauczę się je robić według zasady, że trening czyni mistrza.., ,
a na Forum jest fajne to, że się wspieramy we wszystkim co robimy i to jest niesamowite
zgadzam się z tym hi hi hi
makkasia 19:55, 27 wrz 2013

Zapomniałam, Jeżu w tej chwili śpi ale wczoraj miał przebieżkę po pokojach około 24 - tej
żal mi biedaka bo siedzi w kartonach już drugi tydzień ale mus jeść i jeszcze w ciepełku posiedzieć,
Jutro ważenie i może wyjdzie na wolność baardzo bym chciała aby tak się stało, chociaż przywiązałam sie do niego. Cóż jest świetnym gościem
Mala_Mi 20:11, 27 wrz 2013

Kasiu - w mordę jeża.. Twój kot faktycznie u mnie przesiaduje..... to już dwa koty pomorskie są u mnie.....
Zmiany obejrzałam.... też próbuję jakoś uporządkować moje nasadzenia, ale tego żal, tego żal i idzie jak krew z nosa

Nie wiem czy do mojego ostatniego wpisu cofnęłam (zwykle tak robię) ale doczytałąm, że masz 5-letnią wnuczkę... a ja myślałam żeś ty małolata Nie widząc twarzy czyta się młodą dziewczynę.. gratuluję przede wszystkim młodego ducha Tak trzymaj

Kulki masz obłędne.. ale to sie powtarzam.. składam to na karb sklerozy
Bogdzia 20:13, 27 wrz 2013

makkasia napisał(a)
Zapomniałam, Jeżu w tej chwili śpi ale wczoraj miał przebieżkę po pokojach około 24 - tej
żal mi biedaka bo siedzi w kartonach już drugi tydzień ale mus jeść i jeszcze w ciepełku posiedzieć,
Jutro ważenie i może wyjdzie na wolność baardzo bym chciała aby tak się stało, chociaż przywiązałam sie do niego. Cóż jest świetnym gościem

Pewnie z powodu wyjazdu be dziesz musiała go wypuścic, oj bedzie mu zal że odzyskał wolnośc bo gdzie on tyle jedzonka znajdzie?, a i nad zimowym posłaniem musi popracowac a w gościach zadnych problemów nie miał.I tak mu moze zycie uratowałaś.Pozdrawiam.
makkasia 20:20, 27 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Pewnie z powodu wyjazdu be dziesz musiała go wypuścic, oj bedzie mu zal że odzyskał wolnośc bo gdzie on tyle jedzonka znajdzie?, a i nad zimowym posłaniem musi popracowac a w gościach zadnych problemów nie miał.I tak mu moze zycie uratowałaś.Pozdrawiam.

wyjadę ale moi rodzice gdyby jeszcze nie był utuczony będę tuczenie prowadzić Jeżu zaskarbia sobie miłość bezwarunkową, więc opiekę będzie miał
makkasia 20:31, 27 wrz 2013

asc napisał(a)
Kasiu - w mordę jeża.. Twój kot faktycznie u mnie przesiaduje..... to już dwa koty pomorskie są u mnie.....
Zmiany obejrzałam.... też próbuję jakoś uporządkować moje nasadzenia, ale tego żal, tego żal i idzie jak krew z nosa

Nie wiem czy do mojego ostatniego wpisu cofnęłam (zwykle tak robię) ale doczytałąm, że masz 5-letnią wnuczkę... a ja myślałam żeś ty małolata Nie widząc twarzy czyta się młodą dziewczynę.. gratuluję przede wszystkim młodego ducha Tak trzymaj

Kulki masz obłędne.. ale to sie powtarzam.. składam to na karb sklerozy

Aniu mam 5 letnią Agatkę a na przełomie stycznia i lutego urodzi się chłopiec
Widziałam film w 3D z wnusiem w roli głównej ,,, ale nie wiem do kogo jest podobny???
Twarz dołączę a młodość jest to stan ducha i ja się z tym zgadzam
dzięki Ultra Aniu za kulki tylko one na ogrodowisku nie są niczym wyjątkowym a Twój Lotosik tak
Bogdzia 20:54, 27 wrz 2013

makkasia napisał(a)

wyjadę ale moi rodzice gdyby jeszcze nie był utuczony będę tuczenie prowadzić Jeżu zaskarbia sobie miłość bezwarunkową, więc opiekę będzie miał

To swietnie , bardzo mnie to ucieszyło. Miłego urlopu w słoneczku.
GorAna 21:02, 27 wrz 2013

makkasia napisał(a)
kulkowo

Cudnie!!!!
Pozdrawiam