Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

Magleska 22:20, 02 sie 2017

Ale masz już cudnie zazdraszczam deszczu ,u mnie spadło może 5 kropli pochmurno ,ale duchota straszna ......co to za jeżówki przy red baronie - fajnie się komponują chcem
Jutro cały dzień jestem w pracy ,padnę tam ,ma być jeszcze cieplej niż dzisiaj ....
Ps . Potwora przeniosłam
Kasiolaaa 22:23, 02 sie 2017

Ale slicznie teraz sezon na hortki takie piekne.dorodne. jezowki tez wypasione
paulina_ns 07:47, 03 sie 2017

Magleska napisał(a)
Ale masz już cudnie zazdraszczam deszczu ,u mnie spadło może 5 kropli pochmurno ,ale duchota straszna ......co to za jeżówki przy red baronie - fajnie się komponują chcem
Jutro cały dzień jestem w pracy ,padnę tam ,ma być jeszcze cieplej niż dzisiaj ....
Ps . Potwora przeniosłam

Madziu u Was nic, a nic nie popadalo? Przy red Baronie są jeżówki Southern belle piękna jest i faktycznie uniwersalna, bo jak i z hortkami tak i z red baronem ładnie wygląda

Ja dzisiaj jadę na zakupy dokupić potrzebne mi rośliny na rabatę na froncie jeszxze jej nie pokazywałam, bo w sumie na razie nie na co, rosną tam tylko hortki
Malgosik 08:14, 03 sie 2017

paulina_ns napisał(a)

Gosiu jestem tego samego zdania, coś ta pogoda źle na mnie działa, od samego rana źle się czuję...

Aparat mam zwykła lustrzankę z Canona, prezent od męża na urodziny

"zwykła lustrzanka" brzmi komicznie
chyba się też kiedyś na nią zdecyduję, bo żaden aparat mnie nie zadowala
ja mam za to siewki turzycy Bronzity, albo Bronze Form, już sama jej nie rozpoznaję
ale wyplewiam, bo mam nadmiar od dzielenia, siewki nie są mi już potrzebne
paulina_ns 08:22, 03 sie 2017

Kasiolaaa napisał(a)
Ale slicznie teraz sezon na hortki takie piekne.dorodne. jezowki tez wypasione

Kasiu teraz w prawie każdym ogrodzie królują hortensje i jeżówki, uwielbiam i jedne i drugie
paulina_ns 08:28, 03 sie 2017

Malgosik napisał(a)

"zwykła lustrzanka" brzmi komicznie
chyba się też kiedyś na nią zdecyduję, bo żaden aparat mnie nie zadowala
ja mam za to siewki turzycy Bronzity, albo Bronze Form, już sama jej nie rozpoznaję
ale wyplewiam, bo mam nadmiar od dzielenia, siewki nie są mi już potrzebne

Małgosiu a masz lustrzankę, czy aparat cyfrowy? Mi mąż ja kupił na promocji jakieś 2 lata temu dał coś ok 1400 zł, więc w porównaniu z cenami innych jest zwykła

A co robiłaś z wcześniejszymi siewkami? Przesadzałas, czy zostawialas aż podrosną?
jolanka 08:40, 03 sie 2017

Nadrobilam troszkę zaległości. Latarenki slicznie wyglądają, juz nawet sprawdzilam czy można je jeszcze kupić
Zdjeciaxrobisz śliczne, nie narzekaj na aparat.
paulina_ns 08:53, 03 sie 2017

jolanka napisał(a)
Nadrobilam troszkę zaległości. Latarenki slicznie wyglądają, juz nawet sprawdzilam czy można je jeszcze kupić
Zdjeciaxrobisz śliczne, nie narzekaj na aparat.

Joluś i co są dostępne? Mi udało się je kupić w niedzielę na giełdzie ze starościami, chociaż akurat one były nowe Ja na aparat nie narzekam, kocham go hihi chociaż wiem, że są duuuużo lepsze, ale mój też daje radę np dzisiaj rano pokazać piękno rozchodników i rozplenicy halmen

Monia81 09:45, 03 sie 2017

Paulinko a powiedz mi jakie masz odstępy między rozchodnikami a rozplenicami czasami nie trzeba mieć aparatu z najwyższej półki żeby robić takie zdjęcia:0 a zdjęcia robisz bardzo ładne, oddają piękno tych kochanych roślin
Margerytka40 10:08, 03 sie 2017

Paulinka,deszcz od Ciebie dotarł. W nocy porządnie podlało