Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Martek 14:09, 08 sty 2012

Bo to jest wizytówka tylko trzeba skopiować w nowy wątek Bardzo ładny masz ten ogród Richie
Richie 21:10, 08 sty 2012

Pięknie dziękuję miłym paniom - Małgosi,Anecie,Ani,Marcie i młodzieńcowi Sebkowi za pochlebne recenzje i opinie .Będę się starał też trzymać poziom w nowym sezonie
marzena 22:26, 08 sty 2012

Richie napisał(a)

ta ściana powojników oraz ściana pnących róż przy zielonych iglakach - przepiękne widoki
Martek 23:37, 08 sty 2012

Jaki skromny "Będę się starał ..." Teraz my musimy się postarać ,żebyś i ty miał co podziwiać ))
Rysiu wizytówki miały być na innym wątku i mieliśmy nie komentować to miałoby być tylko jak balsam dla oczu i nie ginąć w dialogach i komentarzach ,ale zajrzyj jeszcze do tworzenia wizytówek może ja coś mieszam ....?
an_tre 23:40, 08 sty 2012

Dobrze Martek radzisz te fotki Rysia to czysta wizytówka ogrodu Nic tylko wątek wizytowkowy musi Ryszard założyć, dopiero są cztery
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Richie 15:25, 09 sty 2012

Ania i Marta macie rację co do "wizytówek"Ja na moim wątku trochę wcześniej niż "wizytówki" zacząłem redagować "4 pory roku w moim ogrodzie" i to chcę dokończyć dzisjaj.Natomiast do "wizytówek" wybiorę część zdjęć i je tam pokażę.

Jesień - to przedłużenie lata w ogrodzie a o tej porze królują wrzosy,wysokie trawy,hortensje i jeszcze jednoroczne .
Dnia zaczyna ubywać,szybciej zapada zmrok a oświetlenie ogrodu włącza się wcześniej i nadaje ogrodowi osobliwego uroku.

Richie 15:34, 09 sty 2012

Gardenarium 15:37, 09 sty 2012

Jesień rewelacja, zwłaszcza modrzew.

Instagram Ogrodowiska
Richie 15:55, 09 sty 2012

Gardenarium 17:10, 09 sty 2012

Ogród Ryszarda jest przykładem ogrodu, którym opiekuje się ogrodnik doskonały i pracowity.

To uczta dla oczu, kiedy patrzę na te fotografie i robi mi się wesoło, bo nie tylko ja mam takiego "fijoła" na tle przycinania i sprzątania, dbania, podlewania, ciurkającej wody i luster. Rysio jest mi ogrodnikiem bliskim, rozumiem go świetnie i myślę sobie: fajne kolory, kształty i zestawienia, no chciałabym może żeby miał więcej cisów Czy mnie oczy mylą? Posadziłeś już cisy na pniu?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies