Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Richie 18:00, 13 kwi 2014

Znalazłem profesjonalną szkółke róż na licencji niemieckiej, która prowadzi sprzedaż internetową. Na filmach pokazują jak sadzić i pielęgnować róże. Polecam wszystkim zainteresowanym różami bo sam jestem ich klientem (duży wybór wszystkich gatunków róż i super opakowane do wysyłki). www.rozeogrodowe.pl
agatanowa 22:54, 13 kwi 2014

dzięki Rysiu
agatanowa 23:03, 13 kwi 2014

bardzo ładne nowe donice na bukszpany, doskonale cięcie szmaragdów - ich zbita struktura jest zachwycająca, a nierównosć cięcia intrygująca , cis na nożce bombowy! ptaszysko egzotyczne i pasuje, tylko zeby ryb nie wyjadło
Richie 21:09, 14 kwi 2014

Tulipany stopniowo się rozkręcają...lepiej by było, żeby w tym samym czasie wszystkie

Richie 21:55, 14 kwi 2014

agatanowa napisał(a)
bardzo ładne nowe donice na bukszpany, doskonale cięcie szmaragdów - ich zbita struktura jest zachwycająca, a nierównosć cięcia intrygująca , cis na nożce bombowy! ptaszysko egzotyczne i pasuje, tylko zeby ryb nie wyjadło

Dzięki Agatko, że się podoba bo trochę pracy na wiosnę wykonujemy wszyscy
Ptaszysko pilnuje ryby przed zakusami obcych kotów
Bogdzia 22:17, 14 kwi 2014

Rysiu caly czas jestem u Ciebie na bieżąco choc nic nie pisze bo u Ciebie można pisac w kólo to samo , zawsze jest pięknie.Białe tulipanki zachwycające.. Pozdrówka zostawiam.
agatanowa 12:48, 15 kwi 2014

Wiesz Rysiu, mnie nieodmiennie facynuje ład, porzadek, schludność, perfekcja w dbałości. Rośliny jakby stały na baczność i nie śmiały sypać igłami, liśćmi, szyszkami, ziemia nigdy nie zabrudziła kostki, schodów, drewna, czy choćby trawy, żadna gałązka nie uschła ... Dużo, dużo pracy widzę włożonej nie tylko w sadzenie, przesadzanie, itp, ale i w porządkowanie otoczenia. Kurcze u Ciebie chyba nie ma niezadbanych, opuszczonych fragmentów ogrodu
mira 18:44, 15 kwi 2014

Wyogladałam wszystko a dawno mnie nie było to trochę miałam atrakcji, ten cis na niskiej nóżce to cudo - super udana inwestycja
anna_pisalska 21:30, 15 kwi 2014

Wielkie dzięki za adres sprawdzonego "różanego sklepu"
monteverde 21:40, 15 kwi 2014

Richie napisał(a)
Znalazłem profesjonalną szkółke róż na licencji niemieckiej, która prowadzi sprzedaż internetową. Na filmach pokazują jak sadzić i pielęgnować róże. Polecam wszystkim zainteresowanym różami bo sam jestem ich klientem (duży wybór wszystkich gatunków róż i super opakowane do wysyłki). www.rozeogrodowe.pl

Ryśku nie tylko oni rosaćwik też je ma i ladne sadzonki, brałam u jednych i u drugich i Hyży nie poobcinał korzeni a tulipki masz śliczne