No właśnie piwonia juz kwitnie?
Ach te Twoje klony i obiela - normalnie szok!
Super dobrałeś i uformowałeś ten cis złoty.
A jaki piękny japoniec - cudownie u Ciebie!
Śliczna ta piwonia taki delikatesik. Też mam taką tylko malutką zakwitła raz jednym kwiatkiem i conajmniej od 5 lat stoi i ani nie rośnie ani nie kwitnie, ręce opadają. Podziwiam Twój ogród zawsze tak w nim pieknie i zawsze odświetnie. Pozdrawiam serdecznie.
Bożenko ja też mam drugą, która była razem kupiona i miała być żółta a dotychczas jeszcze nie zakwitła ani razu. Musi być jakaś przyczyna, w moim przypadku myślę, że rośnie w cieniu i to jest chyba ten kłopot. Dzięki za uznanie.
Rysiu u. Ciebie jakoś cieplej, wszystkie rosliny w barziej zaawansowanym stadium niż w zachodniej częsci kraju...
Pieknie, trawki nowe jeszcze dodadzą uroku
łał chyba jakąś hurtownię obrobiłeś no szkoda że i ja tam nie byłam ciekawa jestem jak to wyjdzie jak się rozrosną zwlaszcza te czarne w zderzeniu z kamieniem ze skarpy
czekam na widoki azali sprzed domu , moja żółta zakupiona w ub roku ma 2 kwiatki - te żółte jakieś marne są
Wspaniałe krzewy kwitnące Zrobiłam zakupy w poleconym przez Ciebie różanym sklepie internetowym Szybka realizacja, materiał żywy z dołączonym opisem postępowania Jestem zadowolona i mam nadzieję że różyczki się przyjmą