Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Iwk4 07:54, 05 lis 2015

Bardzo ci dziękuję za informację. Tak oglądałam twoje oczko i nad tym się zastanawiałam. Chcę wiosną robić u siebie ściankę wodną systemem gospodarczym. Doczytam więc sobie przez zimę, jak to wygląda od strony technicznej.
marzena 17:15, 05 lis 2015

klony prześliczne, dopiero teraz widać ich pięne wybarwienia, latem gdzieś się chowały...
szkoda, że tak szybko wszystkie liście z trawy usunąłeś - to też była piękna ozdoba
Richie 19:12, 05 lis 2015

Datury po raz kolejny obsypane kwiatami ale czy zdążą w pełni się rozwinąć przed przymrozkami?

Richie 22:17, 05 lis 2015

marzena napisał(a)
klony prześliczne, dopiero teraz widać ich pięne wybarwienia, latem gdzieś się chowały...
szkoda, że tak szybko wszystkie liście z trawy usunąłeś - to też była piękna ozdoba

Klony rzeczywiście ładnie się wybarwiły, szkoda że tak krótko trzymają liście. Marzenko może masz rację z tymi opadłymi liściami ale lubię porządek
kasiek 17:47, 07 lis 2015

Alez kolory! Moze i po lisciach ale jak cudnie ten fakt ująłeś - bardzo artystycznie
Rumianka 17:49, 07 lis 2015

Datury niesamowite...Aż szkoda, że za pasem połowa listopada...poszalałyby z kwieciem...
Richie 22:55, 09 lis 2015

kasiek napisał(a)
Alez kolory! Moze i po lisciach ale jak cudnie ten fakt ująłeś - bardzo artystycznie

Dzięki Kasiu, dzisiaj po powrocie z Wysowej wszyskie liście zastałem na trawniku, między roślinami i w oczku. Odkurzacz i grabie poszły w ruch i kilka worków się uzbierało Porządek jest
Richie 23:00, 09 lis 2015

Rumianka napisał(a)
Datury niesamowite...Aż szkoda, że za pasem połowa listopada...poszalałyby z kwieciem...

Dziękuję za datury, w obawie przed przymrozkami schowałem je do pomieszczenia i kwiaty się rozwineły a ich zapach powala
10:33, 12 lis 2015
Richie napisał(a)

Dzięki Kasiu, dzisiaj po powrocie z Wysowej wszyskie liście zastałem na trawniku, między roślinami i w oczku. Odkurzacz i grabie poszły w ruch i kilka worków się uzbierało Porządek jest

To sie nazywa samodyscyplina.
Zwłaszcza ,że u Ciebie grabienia jest sporo!
Richie 22:13, 12 lis 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)

To sie nazywa samodyscyplina.
Zwłaszcza ,że u Ciebie grabienia jest sporo!

Miloslawa coś w tym jest Dzisiaj dalszy ciąg porządków w ogrodzie bo pogoda sprzyja i praktycznie po liściach bo wiatr zrobił swoje i po cięciu traw jak Hako czy rh Anabelle.