Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Tarnowie

Ogród w Tarnowie

Mala_Mi 21:39, 25 paź 2015

Richie napisał(a)

Mira czekam na słońce i zdjęcia będą
Już się tłumaczę to było ostatni raz i już się nie powtórzy więcej, sorry. Teraz pora na Twój ogród będę kibicować

Dlaczego ostatni raz? Nie obniżaj porzeczki w konkursie

Jak nie ma innych lepszych.. to szkoda, szkoda dla Tarnowa ...

Jesień piękna i kolorowa.. klonami się zachwycam.. i zdziwiłam się, że na froncie masz palmowe dwa różne, a nie wyglądały Fajny ten przebarwiający się na pomarańczowo

Rumianka 21:55, 25 paź 2015

Richie napisał(a)
Przyznam się nieskromnie, że wygrałem konkurs na najpiękniejszy ogród w Tarnowie. Miałem nie brać udziału ale...był to ostatni już raz
Poproszono mnie o pokazanie ogrodu. Kilka aktualnych jesiennych fotek.

[

O matizen noga, jaczi piankny łegród. Jak widac, Ty knopie nie błeisz se robłety w łegrodze. Inni też robio wialdże łeczy, bo je na co. Wielkie gratulacje, nie dziwię się, że Twój ogród został nagrodzony. Tyle piękna tam można spotkać. Chylę czoła za pracowitość. Pozdrawiam
16:44, 26 paź 2015
Gratuluję wygranej!! Mam rodzinkę w Tarnowie,ciekawa jestem,czy jadąc np.na Lwowską lub na Krasińskiego przejeżdżam koło Twego Ogrodu?
Wiele razy już zaglądałam do Twego wątku i wreszcie piszę Jeszcze raz Gratulacje
Richie 18:26, 26 paź 2015

Jeszcze trochę jesieni...

21:28, 26 paź 2015
Pięknie,nie mogę się doczekać,kiedy moje klony się tak rozrosną
Richie 21:46, 26 paź 2015

MiloslawaIwaniecPlizga napisał(a)
Gratuluję wygranej!! Mam rodzinkę w Tarnowie,ciekawa jestem,czy jadąc np.na Lwowską lub na Krasińskiego przejeżdżam koło Twego Ogrodu?
Wiele razy już zaglądałam do Twego wątku i wreszcie piszę Jeszcze raz Gratulacje

Bardzo dziękuję za gratulację. Fajnie że bywasz w Tarnowie może kiedyś mnie odwiedzisz, zapraszam. Nie przejeżdżasz bo to inna dzielnica w pobliżu parku Strzelackiego. Twoje klony po paru latach też takie będą.
Pozdrawiam.
11:25, 27 paź 2015
Dziekuję za zaproszenie,na pewno kiedys skorzystam ,to dopiero bedzie frajda stąpać do ziemi,którą odwiedziła Maja w Ogrodzie!
Dziękuje za pochwałę mojego ogródka,cieszę się,że "Zawodowiec" z długim stażem i zdobywca głównej nagrody dostrzega w nim perspektywy fajnego rozwoju.To dla mnie duży komplement oraz utwierdzenie się,że słusznie zrobiłam czerpiąc inspiracje z Ogrodowiska i wkomponowując jego elementy w moją mała ogrodową przestrzeń.
A w parku Strzeleckim bawiłam się jako mała dziewczynka
eugenia_stef... 15:50, 27 paź 2015

Richie napisał(a)
Barwy jesieni...

Witaj Ryszard gratuluję nagrody zasłużenie ogród bajeczny

pozdrawiam Genia
Richie 18:23, 27 paź 2015

Bardzo dziękuję Geniu, widzę że śledzisz mój wątek ale Ciebie i ogrodu jakoś mało na "O" a masz co pokazać.
Pozdrawiam
eugenia_stef... 19:12, 27 paź 2015

Ryszard jakoś trudno mi się odnaleźć na tym forum rzadko bywam

ale ogród pokazywany jest o wiosny do jesieni systematycznie