Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kindzia 20:19, 18 gru 2013

Pierwszy raz w życiu takie brzozowe robiłaś??? Niemożliwe...bardzo zgrabne Ci wyszły!!!

Pozdrawiam
malgorzata_s... 23:39, 18 gru 2013

Aguś siostruniu odkrywasz nowe talenta? Piękne ozdoby U mnie każdy pokój inny kolor. buziaczki zostawiam i idę spać
Agania 10:32, 19 gru 2013

ewsyg napisał(a)
Super, poczyniłaś wianki, hura, hura, hura !!!!!!!

w przyszłym roku będę robiła brzozowe, są śliczne.

Ewo, inaugurację wiankowania mam za sobą brzozowe wianki to było dla mnie wyzwanie, ale materiału mi nie brakowało i siem udało

pozdrawiam cieplutko
Agania 10:33, 19 gru 2013

Gabriela napisał(a)

I właśnie tak najprościej jest pięknie.
Wianki uplotłaś znakomite i nawet bez żadnych ozdób prezentują się wspaniale.

Troszki je ozdobię, albo jeszcze jeden poczynię, specjalnie dla dla gości wigilijnych
Agania 10:39, 19 gru 2013

EPODLAS napisał(a)
Piękne i eleganckie ozdoby na Święta przygotowałaś. Będzie na pewno pięknie i kolorowo. Jak się coś samemu zrobi, to na pewno satysfakcja jest większa niż jak się przyniesie ze sklepu. A to co najprostsze z reguły jest najpiękniejsze.

Bożenko, tak właśnie jest, natura sama w sobie jest wielką ozdobą, twórczość własna daje satysfakcję i M i synowi i córci też się podobają ozdoby, ale oni to w tą radosną świąteczną prackę nie chcą ingerować, nie ma to jak mamy małe dzieci, albo wnuki, bo takie chwile spedzane z dziećmi są najbardziej radosne i tworzą ciepły i niepowtarzalny klimacik

buziaczki
Agania 11:39, 19 gru 2013

kasiek napisał(a)
Śliczne Agatka, pierwsze koty za płoty

Dziekuję Kasiu, z Wami zawsze chce się tworzyć
Agania 11:49, 19 gru 2013

dotka napisał(a)
Ale pięknie u Ciebie Aganiu!
A historia wzruszyła mnie do łez.
Na pewno tu będę często zaglądać tak pięknie.

Pozdrawiam serdecznie

Bardzo serecznie zapraszam leśną koleżankę z pięknych krajobrazowych okolic, pachnących laasem

Wasza historia o szukaniu swojego miejsca na ziemi, też jest bardzo wzruszająca, a ona się dopiero zaczyna, Ty też niejedną łzawą i piękną opowieść nam przedstawisz w swoim wątku

Nasze miejsce na ziemi z początków naszej historii

i zawsze z psami

Agania 11:50, 19 gru 2013

Kindzia napisał(a)
Pierwszy raz w życiu takie brzozowe robiłaś??? Niemożliwe...bardzo zgrabne Ci wyszły!!!

Pozdrawiam

Kindzia, naprawdę to mój debiut wiankowy, sama sie sobie dziwię, że mnie przy nich nie skręciło

buziaki
Agania 11:54, 19 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś siostruniu odkrywasz nowe talenta? Piękne ozdoby U mnie każdy pokój inny kolor. buziaczki zostawiam i idę spać

Małgoś, wyspałaś się................wiem widziałam Ty wszystkie pokoje już wystroiłaś i nie tylko, bo ogród też udekorowany u Ciebie, jak on odzwierciedla Twoją kochającą i ciepłą duszę
Agania 12:00, 19 gru 2013

a to nasze prezenty i żywe ozdoby świąteczne

Malcy trafili do nas właśnie w grudniu przed świętami

teraz są już dorośli i czekają na wigilię

ale to też nasi sławni i rozpoznawalni w okolicy uciekinierzy, wszystkie pobliskie okolice wiedzą, gdzie mieszkają właściciele, nawet raz to musieliśmy ich wykupić, gość ich nie złapał, ale sobie zatrzymał na wymianę dla kasy jako okup, dobrze, że są prawdziwi miłośnicy zwierząt, bo inaczej byśmy ich nie odzyskali