Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 09:56, 15 maj 2017

kerii napisał(a)
Ale Ci przyszroniło, widoczek urokliwy tylko bardziej pasuje do początków grudnia a nie maja. Paskudna ta pogoda w tym roku. Pozdrawiam cieplutko z tej cieplejszej strony Krakowa

Jolu nie jest łatwo, trzeba się podnieść i niech ta aura zacznie służyć ogrodowi

Pozdrawiam
Agania 10:00, 15 maj 2017

Kindzia napisał(a)
Paskudnie trudna wiosna dla ogrodów...musimy się pogodzić, wyjścia nie ma

Piękne donicowe będziesz miała w tym roku!

Niedzielę całą spędziłam w ogrodzie, bo kiedy dopiero niedziela była piękna i słoneczna, to ogrodowo się wyrzywałam, chwasty na rabatach i mniszki już pylą jak fariaty...nie daję się

Donice obsadzam, bo w sobotę mam imprezę rodzinną, chciałabym przynajmniej mieć ukwiecony taras i pierwszy plan
sylwia_slomc... 10:15, 15 maj 2017

Agatka sporo Ci ta zima i wiosna roślin zabrała
Ciężki rok przed nami
Agania 10:48, 15 maj 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Agatka sporo Ci ta zima i wiosna roślin zabrała
Ciężki rok przed nami

Najbardziej mi szkoda róży i judaszowca, klon już chorował i nie udało mi się go odratować, ale Sangokaku to delikatny okaz wśród klonów, liczyłam sie ze stratą.
12:57, 15 maj 2017
Agatko ..ty masz żywopłot z cisa ...widziałam go ...i teraz mi napisz ( najlepiej u mnie to nie przegapie ...bo forum nie ogarniam ...nawet się nie staram )

kiedy sadziłaś?ile ma lat? jakiej wielkosci kupilas krzaki? i jakiej szerokości i wysokości teraz jest żywopłot u ciebie? i czy jeden rzad czy 2 sadziłas?

bo posadziłam mój na przodzie i sie teraz zastanawiam czy dobrze ...a póki jeszcze moge to spokojnie przesadzic dosadzic ...to sie pytam ...choc juz miałam wrazenie ze posadziłam bardzo dobrze ....a teraz znowu jak tak analizuje to mam wątpliwości

dlatego potrzubuje szczegółowych danych od ciebie zeby wiedzieć juz ostatecznie i napewno
kerii 13:15, 15 maj 2017

Kurcze ale Ci zimno spustoszenia na robiło, aż przykro a wydawało by się, że my tak bliżej południa to powinno być cieplej.

Ja praktycznie większość róż poobcinałam do zera bo po obmarzały na szczęście inne roślinki nie ucierpiały wiele.

Agania 20:55, 15 maj 2017

eee_taam napisał(a)
Agatko ..ty masz żywopłot z cisa ...widziałam go ...i teraz mi napisz ( najlepiej u mnie to nie przegapie ...bo forum nie ogarniam ...nawet się nie staram )

kiedy sadziłaś?ile ma lat? jakiej wielkosci kupilas krzaki? i jakiej szerokości i wysokości teraz jest żywopłot u ciebie? i czy jeden rzad czy 2 sadziłas?

bo posadziłam mój na przodzie i sie teraz zastanawiam czy dobrze ...a póki jeszcze moge to spokojnie przesadzic dosadzic ...to sie pytam ...choc juz miałam wrazenie ze posadziłam bardzo dobrze ....a teraz znowu jak tak analizuje to mam wątpliwości

dlatego potrzubuje szczegółowych danych od ciebie zeby wiedzieć juz ostatecznie i napewno

Żywopłot cisowy mam...napisałam u Ciebie to co Cię nurtowało
Agania 21:02, 15 maj 2017

kerii napisał(a)
Kurcze ale Ci zimno spustoszenia na robiło, aż przykro a wydawało by się, że my tak bliżej południa to powinno być cieplej.

Ja praktycznie większość róż poobcinałam do zera bo po obmarzały na szczęście inne roślinki nie ucierpiały wiele.

Ciepło ma Wrocław

Róże też myślę ogołocić, bo straszą te suche badyle, ogród mam gęsto obsadzony to strat tak nie widać, ale roślin szkoda i tych lat, których potrzebowały, żeby się rozrosnąć i pokazać swoje piękno...
Kasya 21:04, 15 maj 2017

ja poprosze tu jakies ladne fotki bo ostatnia do jakiej mozna sie dokopac jest brrr...
Kasya 21:04, 15 maj 2017

ja poprosze tu jakies ladne fotki bo ostatnia do jakiej mozna sie dokopac jest brrr...