Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 11:11, 02 lip 2018

abiko napisał(a)
Szałwię dostałaś ode mnie

Darczyńca w końcu odnaleziony...szałwia już przyciąga nocne motyle

Agnieszka dziękuję również za klateczkę

Anitka 11:52, 02 lip 2018

Agatko dziękuje za możliwość zobaczenia waszego pięknego, dojrzałego ogrodu. Niesamowitą kolekcję roślin macie w nim zebraną i sposób ich kompozycji zachwyca.
Można siedzieć godzinami na tarasie i się wpatrywać w otoczenie. Życzę zdrówka i większej ilości czasu, żeby się tym waszym skrawkiem zieleni cieszyć.
Agania 12:02, 02 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Agatko serdecznie dziękujemy za zaproszenie, wspaniale spędzony czas i możliwość nacieszenia się Waszym ogrodem w realu. Jest cudnie dojrzały, czyli taki o jakim marzę

Za roślinki nie dziękuję, ale bardzo się cieszę, już się moczą bo dojechaliśmy po ciemku prawie. Jutro wielkie sadzenie...czyli wędrowanie po ogrodzie i upychanie na rabatach
Uściski i do następnego

Ja też się bardzo cieszę, że mogłam Was znowu gościć, ale z takim Teamem jest wszystko możliwe...roślinkom będziemy teraz kibicować, ja też swoje niektóre posadziłam, a te co zostały też w wodzie oddychają...za szybko nam czas leci zdecydowanie za szybko...miłego sadzenia

Latarenka od Ciebie dostała szyszeczki, z lekkim niebieskim rysunkiem

Buziak
Agania 12:14, 02 lip 2018

abiko napisał(a)
Agatko dziękuję za miło czas jaki mogliśmy u Ciebie spędzić. Wiesz że masz cudowny ogród.. mówiłam. Palec cały?

Za roślinki dziękuję, wdrażam plan chłopaków
ps. Następnym razem poważnie zrobię ten wianek na samochód

Mnie tym bardziej miło, cieszę się że mamy taki zgrany Team ogrodowiskowy...do wianka
może balony lub wstążki albo z kogutem i na sygnale do mnie

Mój ogród dostał ramy teraz bardziej sam się tworzy, kreuje, wysiewa, a rośliny same dobierają
sobie towarzystwo, jeśli coś się Wam podobało, to znaczy, że nie jest tak źle, teraz muszę
poplewić póki się da, przepraszam, że nie zdążyłam wyczesać ogrodu,
ale żyjemy trochę w symbiozie z chwastami też

Palec cały

Kasya 12:15, 02 lip 2018

Agania napisał(a)

sliczna ozdoba
zdjecia obejrzalam, gosciom zazdrosze tylko
Agania 12:23, 02 lip 2018

Monia81 napisał(a)
Agatko dzięki wielkie za wspólnie spędzony czas ogród masz cudowny, drzewostan dojrzały dziękuję za wszystko buziaki

Ja też dziękuję Moniko i eM za cudownie spędzony czas za odwiedzinki, śliczny lampionik i pyszne ciasto...czy ty cukiernię masz?

Cieszę się, że znalazłaś coś u mnie do swojego ogródka

Lampionik dołączył do donic na tarasie wygląda uroczo jak z porcelany

Ucałowania zostawiam
Agania 12:38, 02 lip 2018

Iwonka napisał(a)
Agatko, kochana dziewczyna z Ciebie Tak pięknie nas z Leszkiem ugościliście, a zobaczyć wasz bajkowy ogród to sama przyjemność Dziękuję za zaproszenie. Można tak siedzieć na tarasie i patrzeć na wijące się kompozycje roślin, fantastyczne meandry pełne niespodzianek, okazy których próżno szukać gdzie indziej. Masz dar komponowania i życzę Ci zdrowia, aby tę bajkę pisać dalej... Buziaki i do następnego

Nam też było bardzo przyjemnie, że przyjęłaś zaproszenie i dobrze się u nas czułaś
Dziękuję, że dostrzegłaś dużo więcej niż ja sama po tylu latach obcowania na swoich włościach, chyba mamy tak samo....potrzebę korekt, tęsknotę za kwiatami, mnie brakuje tej elegancji, ale już się z tym pogodziłam, nigdy w tym ogrodzie, z naturą nie wygram

Tą elegancję otrzymałam od Ciebie i dziękuję za latarenkę jak z bajki

Agania 12:52, 02 lip 2018

Anitka napisał(a)
Agatko dziękuje za możliwość zobaczenia waszego pięknego, dojrzałego ogrodu. Niesamowitą kolekcję roślin macie w nim zebraną i sposób ich kompozycji zachwyca.
Można siedzieć godzinami na tarasie i się wpatrywać w otoczenie. Życzę zdrówka i większej ilości czasu, żeby się tym waszym skrawkiem zieleni cieszyć.

Anitko, cieszę się że dojechałaś do mnie praktycznie wracając z urlopu, Ty kobietko chyba nigdy się nie męczysz i uwielbiasz jazdę samochodem

Dziękuję za przesympatyczną niedzielę pełną wrażeń, miło, że dostrzegłaś nasz drzewostan, ogród i otoczenie....najfajniej jednak spędza się czas na tarasie z ogrodowymi przyjaciółmi

Zachwycam się prezentem i zielonym mini ogródkiem zamkniętym w szklanym słoju...bardzo dziękuję

Pamiątka od Anitki

Iwonka 17:19, 02 lip 2018

Agania napisał(a)

Nam też było bardzo przyjemnie, że przyjęłaś zaproszenie i dobrze się u nas czułaś
Dziękuję, że dostrzegłaś dużo więcej niż ja sama po tylu latach obcowania na swoich włościach, chyba mamy tak samo....potrzebę korekt, tęsknotę za kwiatami, mnie brakuje tej elegancji, ale już się z tym pogodziłam, nigdy w tym ogrodzie, z naturą nie wygram

Tą elegancję otrzymałam od Ciebie i dziękuję za latarenkę jak z bajki

Kochana, ty masz w sobie tyle klasy i elgancji, że dodatki tylko podkreślają twój świetny gust, styl i umięjątność łączenia. Podziwiam dom, cudnie wkomponowany w otoczenie. Gdybyś miała doła przy pracach ogrodowych, koniecznie daj znać to zadziałamy razem, coś tam przytniemy czy poplewimy. Uwielbiam pomagać, więc jak coś, to wiesz gdzie pukać
Agania 18:57, 02 lip 2018

abiko napisał(a)
Szałwię dostałaś ode mnie

Pierwsze zapachy urzekają