Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

BASIA8 08:54, 17 maj 2021

Aganiu ależ pięęęęęęęęęęęknie u Waszdjęcia robisz kosmiczne ale czym są zdjęcia jak ogród zapiera dech w piersi Ja tez Kochana pracuje nad kancikami zimą stwierdziłam że chcę mieć jednak linie proste w ogródeczku - w sobotę myślałam że ducha wyzionę przy rabatce - ręce do dziś bolą, ale jakiś efekt jest - Rodzinie się podobazapraszam Kochana w wolnej chwili do Nas
TAR 09:45, 17 maj 2021

Ogrod i fotki mistrzostwo. Macham i lece dalej, mam straszne tyly w ulubionych wątkach
Monia81 18:12, 17 maj 2021

Agania napisał(a)

Agatko cudne połączenie kolorystyczne tych tulipanków, aż nie mogę się napatrzeć fotki ogrodowe mistrzowskie cieszę, się że rehabilitacja już jest i oby zdrówko wróciło... buziaczki
Alija 20:26, 20 maj 2021

Jak zawsze zachwycam się ogrodem i zdjęciami ogrodu.
Dużo zdrówka.
sylwia_slomc... 23:02, 20 maj 2021

Agania napisał(a)

Kasiu nie pamiętam kupowałam ostatnie sztuki do donic, zakochałam
się w pełnych tulipanach

w tych różowych pełnych też się zakochałam, mam pierwszy rok, żeby tak chciały przyrastać i powtarzać kwitnienie byłaby pełnia szczęścia, niestety maja bardzo kruchą łodyżkę, po mocnym deszczu u mnie większość połamało.
Aganiowo jak zwykle wprawia mnie w zachwyt i ja tu żadnych niedociągnięć nie widzę Wracaj do formy jak najszybciej i na jak najdłużej, buziaki
Agania 09:36, 21 maj 2021

Alija napisał(a)
Jak zawsze zachwycam się ogrodem i zdjęciami ogrodu.
Dużo zdrówka.

Alicja dziękuję walczę o siebie, wczoraj jeszcze pisałam pismo do NFZu żeby mi uzupełnili 4 dni do pełnego leczenia, ciągle jakieś przepisy nakręcają kolejną papierologię, nie wiem czy Wy też tak czujecie czy tylko ja mam tak całe życie pod górkę.
W służbie zdrowia poza ludźmi nic się nie zmieniło, wszystko trzeba sobie samemu wychodzić, załatwić, część zabiegów sobie dokupiłam, żeby właśnie to zdrowie pomału wróciło
Gosiek33 10:24, 21 maj 2021

Agania napisał(a)

Alicja dziękuję walczę o siebie, wczoraj jeszcze pisałam pismo do NFZu żeby mi uzupełnili 4 dni do pełnego leczenia, ciągle jakieś przepisy nakręcają kolejną papierologię, nie wiem czy Wy też tak czujecie czy tylko ja mam tak całe życie pod górkę.
W służbie zdrowia poza ludźmi nic się nie zmieniło, wszystko trzeba sobie samemu wychodzić, załatwić, część zabiegów sobie dokupiłam, żeby właśnie to zdrowie pomału wróciło

Odkąd muszę korzystać z ich pomocy w temacie rehabilitacji to często tak się czuję. Oby Ci ulżyli
Agania 10:29, 21 maj 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)

w tych różowych pełnych też się zakochałam, mam pierwszy rok, żeby tak chciały przyrastać i powtarzać kwitnienie byłaby pełnia szczęścia, niestety maja bardzo kruchą łodyżkę, po mocnym deszczu u mnie większość połamało.
Aganiowo jak zwykle wprawia mnie w zachwyt i ja tu żadnych niedociągnięć nie widzę Wracaj do formy jak najszybciej i na jak najdłużej, buziaki

Deszcz Sylwuś połamie każdy kwiat, a byliny położy, na to nie mamy wpływu, tysiącami tulipanówcnie będę już sadzić tylko miejscami tak co 3 lata będę wymieniać, żeby móc co roku cieszyć ich kwitnieniem
Pracy w ogrodzie jest ogrom, leżę sobie teraz w kąpieli siarczkowej ale ledwo zaczynam odczuwać przyjemność z tej kąpieli już Cię informują że czas Ci się skończył, jeszcze mam dzisiaj dwa zabiegi i do ogrodu, samo się nie zrobi
Dzięki za troskę, buziak
Milka 10:46, 21 maj 2021

Agata, cudowne foty, tulipany na nich, jak lody do zjedzenia
Agania 21:45, 21 maj 2021

Gosiek33 napisał(a)

Odkąd muszę korzystać z ich pomocy w temacie rehabilitacji to często tak się czuję. Oby Ci ulżyli

Rehabilitanci z pewnością