Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

EPODLAS 10:45, 02 kwi 2014

Powaliło mnie jak zobaczyłam twoje magnolię. Znam miejsce gdzie kwitną, muszę koniecznie pojechać i zobaczyć ten widok na żywo. Magnolię to najpiękniejsze kwitnące na wiosnę.
Maria667 11:48, 02 kwi 2014

Piękne magnolie Ach....
Ola54 18:29, 02 kwi 2014

Magnolia cudo.
Nie udało mi się z magnolią "kiedyś" i odpuściłam sobie.Szkoda
Kasik 19:29, 02 kwi 2014

Agania napisał(a)

A może Aga mój Black będzie kwiatowy, tylko tak jak na tym zdjęciu pokazuje na początek listki
ewsyg 19:52, 02 kwi 2014

Szkoda, że Gienia nie będzie kwitła.
Agania 21:35, 02 kwi 2014

Wpadam na krótką chwilkę, podziękować wam za waszą obecność i sorrki, że nie mogę wam wszystkim odpowiedzieć, a tym bardziej być u Was, remont ruszył i trzecia inwestycja do domu zamówiona i umowa podpisana, dzisiaj mieliśmy trudny dzień i mówcie co chcecie, ale negocjacje to jest ciężka profeska, w pewnym momencie wykonawca chciał nawet potargać podpisaną umowę i się wycofać, ale to była ich gra Va bank, żeby klient wpadł w tą ich sieć czyli my

Mój ogród płacze, a ja za nim, od jutra na reszcie wracam do ogodu....jeszcze fotki, z niedzieli.............żeby nie było tylko o remoncie

stokrotki na trawniku, same przyszły do mnie

Taka łączka mnie uszczęsliwia
Agania 21:43, 02 kwi 2014

Kasik napisał(a)
Aga - pęka mój pierwszy pączek black tulpan ale pokazuje się chyba liść.buuuuu. Poczekam jeszcze trochę.

Kociusie superowe i te kamienne donice tarasowe z bratkami -pięknie wkomponowane. A magnolek to Ci zazdroszczę.

Pozdrawiam

Kasiu, fotki rób, nie trać, żadnej chwili, na kwitnienie Black Tulip
Agania 22:13, 02 kwi 2014

Gabriela napisał(a)
Miej mnie na sumieniu. Przez Ciebie wsadziłam magnolię gwiaździstą Kikuzaki - krzak od Zymona, piękny, gęsty i mojego wzrostu, kupiony dzisiaj w samym środku Wieliczki. I ma parę kwiatków ślicznych i pąków nawet jeszcze nierozwiniętych.
I przez Ciebie dokupiłam białe wrzośce i posadziłam od frontu pod japońskimi azaliami, które są białe i różowe. Jak tu przekwitnie, to tam zakwitnie.
Kotami się zachwycam, bo uwielbiam te futrzaki. Magnolie chciałbym zobaczyć.

Gabrysiu, mam nadzieje, że się bardzo cieszysz z nowych nabytków w ogrodzie
koty Cie pozdrawiają, magnolie jeszcze zdążysz zobaczyć, na razie może moje nimi Wojsławice zdązysz zobaczyć, bo u mnie teraz remont, ze zmianą przedogródka nie zdążyłam, nie wyrabiam
BASIA8 10:00, 03 kwi 2014

Piękności magnolia Pozdrawiam.
EdytaB 10:09, 03 kwi 2014

Piękne magnolie.
Widzę, że masz do nich rękę więc spytam co myślisz o przesadzeniu magnolii - mam Susane w zupełnie złym miejscu posadzoną.
Tzn. jej tam dobrze ale jako drzewko super reprezentacyjne posadzone zostało w miejscu gdzie mało kto może dostrzec jego urodę . Ma teraz ok 1 m wysokości. Można wykopac po kwitnieniu. ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies