BASIA8- eMuś wycałowany i uwielbiony za takie zakupy, tak kwaiaciarnia byłaby hiciorem
Donia 72 - co będę sadziła w nowych donicach, mamy już prawie sierpień, już mam zakaz kupowania czegokolwiek, ale coś wymyślę, ale do dekupażu potrzebuje trochę materiału użytkowego
reanata mama3- wiklinę pozyskałam za ubogą cenę, też jestem tym mile zaskoczona, ale za blaszaki zapłaciłam bogato

yolka- Jolu dziekuję, z wysyłką poczekajmy na koniec sierpnia
Marzena 2007- eM mmie sam zaskoczył, byłam sama pod wrażeniem, prawie mnie nie stopował

...sam nawet coś do salonu audio wideo wybrał
ewasyg- Ewuś, to tylko jedyna chwila radości z ogrodu, bo nigdzie nie wyjeżdżam/zagramanicznie/ będąc na urlopie, poświęcamy się ogrodowi, ale upał uniemożliwia prace

...dzisiaj jest już lepiej jutro mam być trochę lepiej/chłodniej, będziemy ogrodowo zapracowani
iwoonal- czekam na twoją papierową kulę, sama chciałabym taką zrobić
Ivvvona- całkowicie Cię rozumię, też muszę odejść od ogrodowiska, tym bardziej Cię pozdrawiam i całuję
Margarete- Dziękuję, że wpadasz do mnie i że Ci się u mnie podoba, wreszcie jestem na urlopie latem, pomimo pracy w ogrodzie, mogłam sobie zakupić gadżety ogrodowe, serdeczne
Tusiala- to są naprawdę fajne wymborki
Przepraszam Was, że nie odpowiadam każdej/mu z osobna, ale moja osoba w osobie Aganii jest mało przygotowana na każdą odpowiedź z osobna, wybaczcie mi
buziaki dla Was