Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 19:17, 17 sty 2015

zawitka napisał(a)
Aga ---pomidorki posiej w lutym ,jak wzejdą popikuj do małych doniczek i pros zeby rosły . Potem trochę podlejesz leciutką azofoską na początku a potem to dawałam śmierdziuchę z pokrzyw Powodzenia .A czytam że szukasz buksików ---nie kupuj bo te kupione sa słabe i łapią wszelkie grzyby Jak masz choć jede krzaczek to na wiosnę wsadż gałązki i będziesz miała swoje nie będa Ci chorować Ja mam wszystkie buksy swojej hodowli nigdy nie miałam konieczności pryskania czymkolwiek Ale nabazgrałam

Będę je nie tylko prosić, żeby rosły, ale będę się do nich modlić.....posadzę wczęściej, bo nie wytrzymam do lutego....no chyba, że do 1 lutego
Kasik 19:20, 17 sty 2015

Aga - sadzonki bukszpanu są u nas na plantacji. Jest to plantacja małych sadzonek- druga -pod Wrockiem jest tego samego plantatora, tylko tam rosną już kulki.
Jeśli będziesz chciała- to ci kupię.
Widujemy się często z Kasią z Zabrza- to i nie będzie problemu z dowozem.

zdjęcie sadzonki mogę u Ciebie wkleić- każda po 1,50

Buziak
Agania 19:20, 17 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Widzę, że już się szaleństwo zakupowe zaczyna

Życie to nie tylko praca, ale życie to też przyjemności
Agania 19:33, 17 sty 2015

yolka napisał(a)
Agatko, zaglądam do Twojego ogrodu często, widziałam piekną zimę i nartowe szaleństwo, ale czekam na wiosnę, muszę ruszyć moją przeddomkową rabatę,którą nazywam matecznikiem, ląduje na niej wszystko co kupię i co kto mi podaruje, a potem zastanawiam się gdzie co posadzić. Podrawiam I buziole ślę

Ja dzisiaj, po raz pierwszy w tym roku.....ruszyłam na ogród, usuwałam bylinowe pozostałości, pogoda sprzyja, wcześniej przygotujemy ogrody do wiosny

Ja swojej przeddomówki jeszcze nie ruszyłam, z obsadzaniem nie mam problemu, tylko z chwastami, ciężką gliną i odwodnieniem, które kiedyś muszę zrobić, ale wiadomo, że wszystko w swoim czasie
Agania 20:18, 17 sty 2015

Kasik napisał(a)
Aga - sadzonki bukszpanu są u nas na plantacji. Jest to plantacja małych sadzonek- druga -pod Wrockiem jest tego samego plantatora, tylko tam rosną już kulki.
Jeśli będziesz chciała- to ci kupię.
Widujemy się często z Kasią z Zabrza- to i nie będzie problemu z dowozem.

zdjęcie sadzonki mogę u Ciebie wkleić- każda po 1,50

Buziak

Kasiek o chcę bardzo.....jak tylko Kindzia się zgodzi......wiesz już się cieszę jak dziecko, że się przy tej okazji zobaczymy

Zdjęcie wklej, bo to mnie jeszcze bardziej uraduje
Kasik 20:23, 17 sty 2015

Już wklejam, ale czas dostawy uzależniony od naszego spotkania.

Agania 20:29, 17 sty 2015

Kasik napisał(a)
Już wklejam, ale czas dostawy uzależniony od naszego

Ale cudne, to działaj i czekam, wieesz na co
monteverde 21:04, 17 sty 2015

Kasik piękne buksy Agania nie przepracuj się pozdrówka
mira 22:39, 17 sty 2015

Agania napisał(a)

Renatko w marcu
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3772-ogrodowe-radosci-i-rozterki-ogrod-agani?page=241

i już bratki miałam posadzone

sliczne te bratki jak Ci się spisały bo mam ochotę w tym roku na ciemne i różowe

pozdrawiam
ewsyg 22:46, 17 sty 2015

Ja jestem za leniwa na bukszpany, trzeba je niestety ciąć
Pozdrawiam Agatko