Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 09:11, 23 paź 2015

Katkak napisał(a)
Agata, nie to, że się narzucam, ale ja po prostu muszę Twój ogród na żywo kiedyś zobaczyć. No, więc może troszkę się narzucam . Ale żeby zobaczyć TAAAAKI ogród, to narzucanie się wcale nie jest wysoką ceną. Choć mamusia uczyła inaczej . Pamiętaj, że na Ciebie także czekam, ale - wiem, wiem - w przyszłym roku. Cóż... na dobre warto czekać . Buziak .

Jak ja lubię takie narzucanie
sylwia_slomczewska napisał(a)
ŁoŁ Ty wiesz, że pokazując takie foty narażasz się na moje odwiedziny jak będę jechać kiedyś do babci Cudnie, wspaniale, pięknie, wyjątkowo, super iiiiiiiiiii...................słów mi brakło

Czekam na odwiedziny
eee_taam napisał(a)

witaj w klubie tych z niższym poziomem kultury...też mi się marzy taka wycieczka

Dziewczyny Katka, Sylwia, Justyna już Was dzisiaj zapraszam, wiosną ustalimy sobie termin i w końcu do mnie zajedziecie
Buziaki, byle do wiosny
Kasya 09:22, 23 paź 2015

Lista klonów naprawdę imponująca
Wiedziałam ze masz mnóstwo rożnych perełek ale nie sądziłem ze aż tyle wsród samych klonów
Agania 09:25, 23 paź 2015

margaretka3 napisał(a)
Jesień u Ciebie pięknie się wybarwia. Masz tak dużo drzew! Toż to jest ogród leśny, a dla mnie skomponowanie takiego ogrodu to już wielka umiejętność
Bardzo spodobał mi się pomysł wkomponowanych donic na tarasie, ładnie to wyglada Kompozycje w donicach też mnie urzekły Czy tam zielistkę dałaś? Przymrozek jej nie zniszczy?

Witaj Margaretko, jesień październikowa i jej druga połowa jest spokojniejsza, ale w słońcu oszczędna, mimo wszystko jest sporo kolorów, mam sporo drzew w ogrodzie, połączenie ich z niektórymi iglakami stworzyło taki klimat i ciesze się, że to podkreśliłaś, bo o taki leśny charakter ogrodu mi chodziło, dobrze sobie radzisz u siebie, nie bądź taka skromna, dla mnie bylinówki to też trudna sztuka ogrodowa

Pozdrawiam
Agania 09:27, 23 paź 2015

Kasya napisał(a)
sliczna wesola jesien u ciebie, kazde zdjecie to piekny obrazek

Dzięki Kasiu
Kasya napisał(a)
Lista klonów naprawdę imponująca
Wiedziałam ze masz mnóstwo rożnych perełek ale nie sądziłem ze aż tyle wsród samych klonów

Zainspirowana trochę klimatem Dalekiego wschodu i Azji, klony są moja fascynacją i stało się tak, że mam u siebie taka namiastkę ogrodu botanicznego
http://drzewa.nk4.netmark.pl/atlas/klon/klon.php
http://www.klony.info/
Katkak 09:42, 23 paź 2015

O mamo, ale klonów . A mogłabyś pokazaś Crimson sentry i Esk sunset? Mam młodziaki, a chętnie bym zobaczyła Twoje. I Carnival na dokładkę, pliis . Byle do wiosny
Agania 09:56, 23 paź 2015

Katkak napisał(a)
O mamo, ale klonów . A mogłabyś pokazaś Crimson sentry i Esk sunset? Mam młodziaki, a chętnie bym zobaczyła Twoje. I Carnival na dokładkę, pliis . Byle do wiosny

Zdjęcia wiosenne
Esk Sunsed

Carnival szczepiony

Crimson Sentry
Agania 09:58, 23 paź 2015

Rumianka napisał(a)

Ale niesamowite sówki przyleciały chyba z innej galaktyki....Bardzo spodobały mi się, tak jak wszystko w Twoim klimatycznym, zachwycającym ogrodzie.

Kasik napisał(a)
Aga- jesień w Twoim ogrodzie jest spektakularna. taka tajemnicza i z mnóstwem kolorów. Zachwycam się bardzo.

Sówki - przecudne.

Rumianka, Kasik dzięki... w taką pogodę takie miłe słowa, poprawiają mi nastrój...sówki się spodobały i mnie i bardzo cieszą
Agania 09:59, 23 paź 2015

Malgosik napisał(a)

co to za klon tak strasznie świeci?
szukam czerwonego

Małgosiu to Atropurpurea, jesienią i wiosna jest naprawdę czerwony
Agania 10:01, 23 paź 2015

marzena napisał(a)
piękna kolorystyka i super widoki ogrodowe

Mam nadzieję, że tych kolorów będzie więcej w ogrodzie
Dominika11 10:02, 23 paź 2015

Agania napisał(a)

Zdjęcia wiosenne