Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Kacha123 08:26, 23 paź 2015

W takim dojrzałym ogrodzie z taka mnogością gatunków to dopiero jest jesień!
Przydałoby się tylko troszkę więcej słońca na dobry humor Pozdrawiam
Agania 08:50, 23 paź 2015

Urszulla napisał(a)
wiedziałam że u Ciebie jesienne kolorki znajdę ile lat ma Twój klon Garnet, mój od 2 lat taki wciąż malutki i nie widać go zza hortensji.

Ula, klon Garnet ma około 12 lat, ale kupiony był już dość spory...trzeba poczekać
Agania 08:53, 23 paź 2015

Dorota123 napisał(a)
Żal zniszczonych roślin, u mnie też są straty, pękła moja magnolia.
Kolory w ogrodzie bardzo energetyczne, a tarasik oblukałam kilka razy.

Oj szkoda każdej roślinki, a drzew najbardziej

Mój tarasik skromniutki w porównaniu z Twoim zdolna Dorotko, ja nawet nie mam gdzie pozbierać jarzębiny...
Agania 08:55, 23 paź 2015

jona napisał(a)
Śliczna jesień u Ciebie w promieniach ciepłego słoneczka . Do pełni szczęścia potrzebne jeszcze szuranie nogami w opadłych liściach i te jesienne zapachy

Najbardziej lubię las, a buszując w liściach znajdować same prawdziwki
ryska 08:57, 23 paź 2015

Agania napisał(a)

Najbardziej lubię las, a buszując w liściach znajdować same prawdziwki

Ja też pozdrowionka
Agania 08:58, 23 paź 2015

Rumianka napisał(a)

Dzięki Aganiu za odwiedzinki w moim ogrodzie. A co do kaszubskiego, to ma bardzo dużo wspólnego z Ogrodowiskiem. Na Ogrodowisku najważniejsze są bukszpany, w skrócie BUKSY, a po kaszubsku buksy to poprostu spodnie, ha ha...

Ha, ha wiele wspólnego, bo bez gaci już do ogrodu się nikt nie wybierze
Agania 09:00, 23 paź 2015

kasiek napisał(a)
O choroba ale Ci narobiło - zuch dziewczynka z Ciebie
Ale już jest slicznie i kolorowo i oby tak najdłużej

Chora byłam jak to zobaczyłam, ale moje serducho lepiej się już trzyma
Agania 09:06, 23 paź 2015

Kindzia napisał(a)
Jesienne kolory piękne u Ciebie Agatko!!!

Dorobiłam się kolumnowego jarząbka, też mam kolorek na drzewie

Widziałam twojego ślicznotka, ja nie mam jarząbka, bo jednak widze w ogrodzie bardziej derenie jadalne, ale jeszcze ich nie mam....ale będą
Agania 09:09, 23 paź 2015

bql3 napisał(a)
witam,

Aga - mam nadzieję że się nie dałaś zimie, bo ja trzymam tutaj ostro za Ciebie kciuki a klony palmowe to masz rabatach piękne

bardzo, bardzo gorąco pozdrawiam
Jan

Dziękuję, zimę przegoniłam...klony zachwycają kolorami, dlatego je tak lubię, ale ty dokładnie mnie rozumiesz, bo sam jesteś klonofobem

Pozdrawiam Janie
anka_ 09:10, 23 paź 2015

Agania napisał(a)

Widziałam twojego ślicznotka, ja nie mam jarząbka, bo jednak widze w ogrodzie bardziej derenie jadalne, ale jeszcze ich nie mam....ale będą

Zmieści się i jedno i drugie.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies