Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

hanka_andrus 17:00, 03 maj 2011

Widzę,że za moim przykładem działasz Sebastianie.Może to być za mało,albo i w sam raz.Dobrze ,że masz wszystko koło domu.U mnie musiałam jechać na akcję,zamiast na majówkowe spotkanie.
Sebek 17:03, 03 maj 2011

Masz rację - to ułatwia sprawę. W Wadowicach ma być podobno 0, w Krk zaś 3. Ciekawe ile u mnie będzie. Nie mam zbyt wielu rzeczy do okrywania - no ale też czym miałbym okryć te rośliny? chyba to wystarczy a jak nie to zakupy w Krk mi się powiększą
Kasia_ 17:09, 03 maj 2011

Czesc Sebek !
To godne uznania i pochwały ze taki młody czlowiek jak ty mam tyle zapału . Przeczytałam Twoją historie o twoim ogrodzie .To cudowne że masz tyle zapału i chęci do pracy . Moje uznanie .U nas leje deszcz . Ja i mój zapał leżymy pod kocem i wygrzewamy się .Choć dziś planowalam zacząć prace z kawałkiem ogródka gdzie planuje zrobić warzywnik dla dzieci . Troche będzie zabawy dla szkrabów ...a jak coś nam urośnie to już wogóle bedzie wspaniale ...och niech tylko wiosna wróci ! pozdrawiam cię i zazdroszcze widokow , masz zdjecia ?
Sebek 17:13, 03 maj 2011

Dzięki Kasiu - zdjęć zaraz poszukam, bo mieć muszę, bo jestem otoczony górami z każdej strony
Sebek 17:18, 03 maj 2011

Mam tu coś
Widok na górkę z okna mojego pokoju

Widok z salonu

I jeszcze takie coś
Martek 17:53, 03 maj 2011

Kasia_ napisał(a)
Czesc Sebek !
To godne uznania i pochwały ze taki młody czlowiek jak ty mam tyle zapału . Przeczytałam Twoją historie o twoim ogrodzie .To cudowne że masz tyle zapału i chęci do pracy . Moje uznanie .U nas leje deszcz . Ja i mój zapał leżymy pod kocem i wygrzewamy się .Choć dziś planowalam zacząć prace z kawałkiem ogródka gdzie planuje zrobić warzywnik dla dzieci . Troche będzie zabawy dla szkrabów ...a jak coś nam urośnie to już wogóle bedzie wspaniale ...och niech tylko wiosna wróci ! pozdrawiam cię i zazdroszcze widokow , masz zdjecia ?
Kasiu to jest "POWIEW WiOSENNEGO WIATERKU "dla znajomych "Wiosenny Wiaterek" Sebcio ma się rozumieć
Martek 17:56, 03 maj 2011

barbara_krajewska napisał(a)
Częstochowę śnieg zasypuje od 15-tej
Coś widać Królowa się gniewa czy jak ...?
Martek 17:58, 03 maj 2011

KasiaWB napisał(a)
najzwyklejszy rozchodnik okazały?! wygląda niemal jak jakaś lilia

Kasiu ja chyba na szkolenie cię zapiszę obok ...))
Martek 18:00, 03 maj 2011

Sebciu piękne letnie kwiaty ,miło dla oczu i duszy się porobiło Nie gniewaj się na mnie,że Cię przedstawiam ))
Sebek 19:13, 03 maj 2011

Martek napisał(a)
Sebciu piękne letnie kwiaty ,miło dla oczu i duszy się porobiło Nie gniewaj się na mnie,że Cię przedstawiam ))

Nie gniewam się - nie bój żaby. Przyzwyczaiłem się do tej dziwnej nazwy