Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Sebek 18:47, 18 cze 2011

A dziś wieczorem zasypię Was fotkami
Skrzynki i donice wyglądają coraz ładniej

Niage 18:57, 18 cze 2011

Sebek cieszę się najbardziej z ostatniego zdjęcia, gdzie widać fragment ogródka Pokazuj więcej takich ujęć, bo masz się czym chwalić Na drugiej fotce to pelargonia? Bardzo ładne i ciekawe kwiaty ma
asiasz83 18:59, 18 cze 2011

O jeny jeny Sebek ale śliczne to pierwsze zdjecie piękne kwiatki co to, wszystko ci pięknie kwitnie, chodniczek w trawie wygląda pięknie kiedy ja wreszcie taki będę miała. Podziwiam cię tyle pracy z pasją wkłada w ogród tak młody w dodatku facet, a mój mąż tylko stale narzeka jak coś nowego do ogrodu chcę kupić.
Sebek 19:05, 18 cze 2011

Niage napisał(a)
Sebek cieszę się najbardziej z ostatniego zdjęcia, gdzie widać fragment ogródka Pokazuj więcej takich ujęć, bo masz się czym chwalić Na drugiej fotce to pelargonia? Bardzo ładne i ciekawe kwiaty ma

Jak trawnik z powrotem będzie zielony to takie fotki będą
Na drugiej to pelargonia - mikrusy rosną bardzo powoli ale rosną. Już chyba nie kupię takich małych tylko już rozrośnięte - będzie szybciej efekt
Sebek 19:06, 18 cze 2011

asiasz83 napisał(a)
O jeny jeny Sebek ale śliczne to pierwsze zdjecie piękne kwiatki co to, wszystko ci pięknie kwitnie, chodniczek w trawie wygląda pięknie kiedy ja wreszcie taki będę miała. Podziwiam cię tyle pracy z pasją wkłada w ogród tak młody w dodatku facet, a mój mąż tylko stale narzeka jak coś nowego do ogrodu chcę kupić.

Dzięki wielkie.
Na pierwszej fotce są surfinie - w dodatku bardzo ładnie pachną

Dziś także pierwszy raz skosiłem między kamieniami - idzie nawet nawet, chociaż kosiarka się kiwa w te i wewte
Matka 19:08, 18 cze 2011

pikne te surfinie
Sebek 19:09, 18 cze 2011

Begonie też jakoś rosną - choć w przyszłym dam tylko jeden kolor

Żurawki

Orliki

Ostróżka
asiasz83 19:09, 18 cze 2011

To co głębiej powinny być trochę kamienia myślisz? No to ja takich nadzwyczajnych surfini jeszcze nie spotkałam
Matka 19:09, 18 cze 2011

ciekawi mnie jak pelargonie będą wyglądały w sierpniu-te w wiszącej donicy co masz, pokażesz?czy one wyglądają jak kula czy jednak jak surfinie pod koniec sezonu same sznurki
Sebek 19:11, 18 cze 2011

asiasz83 napisał(a)
To co głębiej powinny być trochę kamienia myślisz? No to ja takich nadzwyczajnych surfini jeszcze nie spotkałam

Kamienie powinny być na równi z trawnikiem - u mnie są trochę nad nim i dlatego ten problem