Sebek
18:32, 23 mar 2011

Ufff, ale się dziś zmachałem 
Ale za to roślinki po drugiej stronie domku w większości posadzone
Na początku wykopałem dół pod kulę, nie wiem kiedy ją zamontuję, ale w niedzielę mam gości, więc sprężać się muszę
tak wyglądał jeszcze przed położeniem folii
Nie posadziłem tylko bukszpanowej obwódki, ale rabata jest już prawie gotowa, jeszcze powsadzam między nie byliny i rozsypię korę, a przy kuli granitowy żwirek. Tak to wygląda w chwili obecnej.
Myślałem, że będę musiał dokupić krzewów, a miałem ich na styk
Tawułę i płożącą trzmielinę miałem wcześniej i musiałem przesadzić, akurat się dla nich miejsce znalazło 
Cebulowe raczej tu nie będą, ale na razie niech sobie siedzą. Jeszcze mam jedną wiadomość - murku już nie ma
Trzy dni z nim roboty było, ale już skończone. Jak huśtawka się tam zmieści to będzie git, a jak nie to jakaś ławeczka będzie.

Ale za to roślinki po drugiej stronie domku w większości posadzone

Na początku wykopałem dół pod kulę, nie wiem kiedy ją zamontuję, ale w niedzielę mam gości, więc sprężać się muszę

Nie posadziłem tylko bukszpanowej obwódki, ale rabata jest już prawie gotowa, jeszcze powsadzam między nie byliny i rozsypię korę, a przy kuli granitowy żwirek. Tak to wygląda w chwili obecnej.

Myślałem, że będę musiał dokupić krzewów, a miałem ich na styk

Cebulowe raczej tu nie będą, ale na razie niech sobie siedzą. Jeszcze mam jedną wiadomość - murku już nie ma