Ty mnie Sebek na złą drogę nie sprowadzaj Tamta nazwa pewnie zarezerwowana więc używanie jej będzie nielegalne i jeszcze za kratkami wyląduję że Cie do tego nakłoniłam Oj tam oj tam - odwiedzimy Cię kiedyś A Joanka pewnie ma jakieś znajomości to może dadzą Ci w zawieszeniu Taaak???? A kto się ogródkiem w tym czasie zajmie? No kto?
Ty mnie Sebek na złą drogę nie sprowadzaj Tamta nazwa pewnie zarezerwowana więc używanie jej będzie nielegalne i jeszcze za kratkami wyląduję że Cie do tego nakłoniłam Oj tam oj tam - odwiedzimy Cię kiedyś A Joanka pewnie ma jakieś znajomości to może dadzą Ci w zawieszeniu
Ty mnie Sebek na złą drogę nie sprowadzaj Tamta nazwa pewnie zarezerwowana więc używanie jej będzie nielegalne i jeszcze za kratkami wyląduję że Cie do tego nakłoniłam
Noo - przeczytałem na nich calusieńki potop A tak to siedzę i się nudzę nic nic robię
Noo - przeczytałem na nich calusieńki potop A tak to siedzę i się nudzę nic nic robię no wreszcie To teraz bierz się za "Pana Wołodyjowskiego"
eeee, no to fajnie, że tak pięknie wykorzystujesz czas ! brawo, brawo! a Ty Madziula do pracy a nie po ogrodowisku buszować