gusiarz
19:28, 22 lip 2015
Ochocho.... ale siem narobiło zaległości... Mówisz Tesiu, że cisza nad Rozlewiskiem jak w pienińskim...
Przysłowie się tworzy ![](/images/emoticons/icon_smile.gif)
Bylismy kilka razy w tym sezonie... głównie by skosić trawę, popielić... zero odpoczynku
...
Konieczki... tu uroda kwadratowego nie gra roli... o czas się rozchodzi, który nie wiem dlaczego nie jest z gumy... też tak masz??
Niedawno temu w pienińskim...
trawki rosną niezawodnie... podobnie wszędobylski podgarycznik![](/images/emoticons/icon_sad.gif)
zupełnie zaskoczyła mnie lawenda... rośnie jak goopia
...chyba dosadzę jej więcej...
całkiem całkiem mają się miskanty... rosną niemal w trawie, bez żadnej pielęgnacji...
![](https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/92/920419/original.JPG)
rozplenice też piękne, a w kwadratowym przyschły im liście![](/images/emoticons/icon_sad.gif)
![](https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/92/920425/original.JPG)
przycięłam i podwiązałam ginnala... niech rośnie wielopniowo![](/images/emoticons/icon_biggrin.gif)
![](/images/emoticons/icon_biggrin.gif)
![](/images/emoticons/icon_smile.gif)
Bylismy kilka razy w tym sezonie... głównie by skosić trawę, popielić... zero odpoczynku
![](/images/emoticons/icon_wink.gif)
Konieczki... tu uroda kwadratowego nie gra roli... o czas się rozchodzi, który nie wiem dlaczego nie jest z gumy... też tak masz??
Niedawno temu w pienińskim...
trawki rosną niezawodnie... podobnie wszędobylski podgarycznik
![](/images/emoticons/icon_sad.gif)
zupełnie zaskoczyła mnie lawenda... rośnie jak goopia
całkiem całkiem mają się miskanty... rosną niemal w trawie, bez żadnej pielęgnacji...
rozplenice też piękne, a w kwadratowym przyschły im liście
![](/images/emoticons/icon_sad.gif)
przycięłam i podwiązałam ginnala... niech rośnie wielopniowo