Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 10:36, 13 mar 2014

Aneczka napisał(a)
Ale będzie opychanko jak M wędzarnię skończy To dopiero będzie metoda na głoda

opychanko a potem do roboty by to spalić
elzbieta_g 10:38, 13 mar 2014

Ania74 napisał(a)

Elu nie zadręczaj się, że robisz coś "nieogrodowiskowego"... każdy ogród ma swój charakter, a każdy jego właściciel własny gust. Mój ogród docelowo też będzie nie do końca "ogrodowiskowy", ale będzie mój własny. Chociaż co ja tam wiem, w końcu dopiero zaczynam...

ja też zaczynam i wiem , że jeszcze nic nie wiem
elzbieta_g 10:43, 13 mar 2014

GorAna napisał(a)

Elu, ja mam nie tylko stodołę ....silosy, budynki gospodarcze.....ogród musi pasować do calości....a przede wszystkim do upodobań właścicielki....tez będę burzyć conieco...ale to w przyszłości
Pozdrawiam

nie postawie sobie nowoczesnych donic bo mi nie będą pasowały...do wiejskich budynków taki urok, będzie wsiowy ogródek a w nim trochę tego i owego bo mi się wszystko podoba
aga_szsz 11:04, 13 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)

nie postawie sobie nowoczesnych donic bo mi nie będą pasowały...do wiejskich budynków taki urok, będzie wsiowy ogródek a w nim trochę tego i owego bo mi się wszystko podoba

A mi się podoba Twoje podejście
Pozrawiam
elzbieta_g 11:15, 13 mar 2014

aga_szsz napisał(a)

A mi się podoba Twoje podejście
Pozrawiam

moje podejście zależy od pogody, jak świeci słońce jest ok., a jak pochmurno to masakra
malgorzata_s... 11:50, 13 mar 2014

Ela a u mnie świeci cudnie, ja leżę i masakra Na dokładkę Laki przyszedł z rozwaloną łapą a ja go nie złapię coby opatrzyć.Nikogo nie ma w domu musimy dzielnie czekać. Buziam.
tusiawka 12:29, 13 mar 2014

Oglądałam oczko i jest urocze. Jeśli w takim malutkim udało się rybki hodować to i u mnie kilka sztuk powinno przetrwać. bałam się, że 35 cm to za mało będzie.

Fajnie, że kulki tańsze też można dostać, ostatnio oglądałam w ogrodniczym, to wszystkie powyżej 100zł.
elzbieta_g 16:13, 13 mar 2014

tusiawka napisał(a)
Oglądałam oczko i jest urocze. Jeśli w takim malutkim udało się rybki hodować to i u mnie kilka sztuk powinno przetrwać. bałam się, że 35 cm to za mało będzie.

Fajnie, że kulki tańsze też można dostać, ostatnio oglądałam w ogrodniczym, to wszystkie powyżej 100zł.

oczko jeszcze nie uruchomione, czekamy aż przestaną straszyć śniegiem a rybki dawały radę i w mniejszym
elzbieta_g 16:14, 13 mar 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ela a u mnie świeci cudnie, ja leżę i masakra Na dokładkę Laki przyszedł z rozwaloną łapą a ja go nie złapię coby opatrzyć.Nikogo nie ma w domu musimy dzielnie czekać. Buziam.

ty odpoczywaj , niech cię nie nosi a o kotku czytałam , że już ok.
Agania 19:30, 13 mar 2014

Elu, każdemu zazwyczaj najbardziej podoba się to czego nam brakuje, mnie np brakuje stodoły....a ty masz, ale wolałabym, żebyśmy wszyscy mieli łagodniejszy klimat dla naszych roślinek