Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

Alisonek 13:41, 12 mar 2014

Trawka odbije, a jak nie to dosiewkę zrobisz
Ważne że wędzarnia będzie
iwonaal 14:04, 12 mar 2014

Fajne jedzonko z takiej swojej wędzarni
kasiek 14:22, 12 mar 2014

Trawa odbije, a wędzarnia to super pomysł, zwłaszcza jek niedługo UE cofnie pozwolenie na wędzenie ..
elzbieta_g 21:33, 12 mar 2014

Alu, iwonaal.kasiek już mi się śnią wędzone , swojskie szyneczki...ale to jeszcze daleko bo M czasu nie ma , ja mam czas ale nie umiemz tymi przepisami o wędzeniu ...co jeszcze mądrego wymyślą!

ja pracuje nad najstarszą iglakową rabatą, wywaliłam 3 sypiące się krzaki...ku rozpaczy Ma ...zaimpregnowałam krążki drewniane, które pójdą na ścieżkę, na którą od dawna miałam w planach raczej nie będzie ogrodowiskowa...tylko moja wiejska pasująca do mega dużej stodoły, którą niestety jeszcze posiadam a miała być zburzona
agata19762 22:28, 12 mar 2014

Ela ale u Ciebie się dzieje ........
ja już czuję ten zapach z wędzarni
Aneczka 22:36, 12 mar 2014

Ale będzie opychanko jak M wędzarnię skończy To dopiero będzie metoda na głoda
Ania74 09:32, 13 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)
Alu, iwonaal.kasiek już mi się śnią wędzone , swojskie szyneczki...ale to jeszcze daleko bo M czasu nie ma , ja mam czas ale nie umiemz tymi przepisami o wędzeniu ...co jeszcze mądrego wymyślą!

ja pracuje nad najstarszą iglakową rabatą, wywaliłam 3 sypiące się krzaki...ku rozpaczy Ma ...zaimpregnowałam krążki drewniane, które pójdą na ścieżkę, na którą od dawna miałam w planach raczej nie będzie ogrodowiskowa...tylko moja wiejska pasująca do mega dużej stodoły, którą niestety jeszcze posiadam a miała być zburzona

Elu nie zadręczaj się, że robisz coś "nieogrodowiskowego"... każdy ogród ma swój charakter, a każdy jego właściciel własny gust. Mój ogród docelowo też będzie nie do końca "ogrodowiskowy", ale będzie mój własny. Chociaż co ja tam wiem, w końcu dopiero zaczynam...
Ania74 09:33, 13 mar 2014

A tak na marginesie, my już drugi rok budujemy wędzarnię... jakoś nam nie idzie... Może wreszcie w tym roku się uda Powodzenia i rychłego końca budowy życzę
GorAna 09:39, 13 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)
[b] raczej nie będzie ogrodowiskowa...tylko moja wiejska pasująca do mega dużej stodoły, którą niestety jeszcze posiadam a miała być zburzona

Elu, ja mam nie tylko stodołę ....silosy, budynki gospodarcze.....ogród musi pasować do calości....a przede wszystkim do upodobań właścicielki....tez będę burzyć conieco...ale to w przyszłości
Pozdrawiam
elzbieta_g 10:34, 13 mar 2014

agata19762 napisał(a)
Ela ale u Ciebie się dzieje ........
ja już czuję ten zapach z wędzarni

no ja też