Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

Alisonek 22:10, 20 mar 2014

Też ide nyny...dobranoc Eluś :*
alinak 22:11, 20 mar 2014

Elu wpadłam od Anki do ciebie żeby ci podpowiedzieć że rozplenice juz możesz dzielić ...
pewno już padłaś po tak pracowitym dniu ...wszędzie robota w ogrodach na całego ..pozdrawiam
AniaDS 23:52, 20 mar 2014

Też chciałabym już zacząć takie porządne prace ogrodowe, mam wielki plan na ten rok, ale czekam na dobry dzień... męża oczywiście
elzbieta_g 08:35, 21 mar 2014

Alu dobranoc i dzień dobry

Alinka dzięki, zależało mi na info bo mam dziś chłopa to mi pomoże wykopać i podzielić , za duża ta karpa jak na mnie
elzbieta_g 08:38, 21 mar 2014

AniaDS napisał(a)
Też chciałabym już zacząć takie porządne prace ogrodowe, mam wielki plan na ten rok, ale czekam na dobry dzień... męża oczywiście

ja na M to czekam tylko jak sobie już kompletnie nie poradzę bo albo ma ważniejsza robotę albo zrobię ale jutro a to jutro ciągnie się tygodniami itp.
elzbieta_g 08:51, 21 mar 2014

mini oczko napełnione deszczówką i liśćmi, poprawiając go zależałomi żeby nie było widać foli...no prawie nie widać

teraz obraz nędzy i mojej rozpaczy wywaliłam stare iglaki i teraz nie wiem co mam posadzić by pasowało do pozostałych iglaków? trawy? róże z iglakami???? na matę plisss...nie patrzeć, ale kamyki na gołej ziemi ...nie wyobrażam sobie jak zlikwiduje kamyki to i matę też wywalę a i krążki drewniane narazie prowizorka
elzbieta_g 09:06, 21 mar 2014

sałatka pod folią, sadzona w lutym , ruszyła w końcu już nie muszę podlewać ,, kropidłem '' tylko konewką fotka kiepska bo z której strony bym nie zrobila to widać wschodzącą trawę wraz z koperkiem
agam 10:51, 21 mar 2014

Widzę Elu że u Ciebie praca wre. Fajnie. Budujecie wędzarnię? Super rzecz. Mam ale taką z desek, na szybkiego robiona, ale działa Sałaty spod folii zazdraszczam. Ja kiszę wszystko na parapecie, tzn. pomidory jak na razie, werbenę i stipę Pociachałaś już turzyce? Ja wczoraj swoją Praire Fire obcięłam bo sucha u góry była. Zobaczy się co będzie.
Pozdrawiam słonecznie. U mnie pięknie, aż nie chce się w robocie siedzieć
elzbieta_g 11:04, 21 mar 2014

ja z mamą mamy taki podział, ja sadzę jednoroczne kwiatki a mama jarzynki, a potem się wymieniamy, brakloby mi parapetów na to wszystko turzyce jeszcze nie ciachłam ale dziś chyba to zrobię bo moja też sucha górą cieplutko ale trochę za mocno wieje, obsusza po deszczach
malgorzata_s... 11:05, 21 mar 2014

Eluś no ja tam widzę coś czerwonego i żółtego. Czerwony klon albo buk coś wyższego z tyłu a z przodu jakieś żółte krzaczki A krążki podobne do moich i fajnie ułożone