Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Eli

Ogród Eli

elzbieta_g 11:10, 21 mar 2014

tak się też i wdaje , że trzeba tam coś ożywić, bo nuuuda, choć jest tam czerwony berberys i żółta tawuła tylko, że teraz ich nie widać a z krążków to narazie dzieci mają radochę bo skaczą po nich
Tusiala 11:14, 21 mar 2014

Elu w miejsca po wyrzuconych tujach to żurawki - w grupach, duże ilości i miskanty
elzbieta_g 11:16, 21 mar 2014

Tusiala napisał(a)
Elu w miejsca po wyrzuconych tujach to żurawki - w grupach, duże ilości i miskanty

trawy napewno, miskata dziś podziele ale jak podziele to nie wiem gdzie je wsadzę, za dużo mam pustych dziur a za mało roślin
kasiek 11:35, 21 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)
mini oczko napełnione deszczówką i liśćmi, poprawiając go zależałomi żeby nie było widać foli...no prawie nie widać

No i super a w szczeliny proponuje tojeść rozesłaną - kapitalnie przykrywa szpary kładąc się potem na wodzie

kasiek 11:37, 21 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)

teraz obraz nędzy i mojej rozpaczy wywaliłam stare iglaki i teraz nie wiem co mam posadzić by pasowało do pozostałych iglaków? trawy? róże z iglakami???? na matę plisss...nie patrzeć, ale kamyki na gołej ziemi ...nie wyobrażam sobie jak zlikwiduje kamyki to i matę też wywalę a i krążki drewniane narazie prowizorka

Tla mnie trawy i horty pasują, a przed nimi może byc pas wrzosów lub wrzośców
Iglaki piekne i dorodne.
elzbieta_g 12:07, 21 mar 2014

jupiii!!! przyszedł prezencik od Marioli paniprzyroda nasionka ostnicy dziękuje
iwonaal 13:07, 21 mar 2014

elzbieta_g napisał(a)

trawy napewno, miskata dziś podziele ale jak podziele to nie wiem gdzie je wsadzę, za dużo mam pustych dziur a za mało roślin

Olbrzymiego mogę Tobie wysłać.
bartek_luberda 18:29, 21 mar 2014

Mam doła miałam stłuczkę i jutro cały dzień w pracy Mam dość
elzbieta_g 20:45, 21 mar 2014

dzisiejsze fotki, dla osób o mocnych nerwach, bo drastyczne
z iglastej rabaty zwinęłam nieco kamyków i agro, przekopałam trochę gliny i przemieszałam z piaskiem, jakby ktoś chciała glinę to oddam za darmo a nawet dopłacę

dumałam pół dnia co z robić z tym placem i ubzdurało misię , że może zrobię tu łezkę z białych kamyczków to na razie tylko przymiarka uwagi mile widziane fotki już po ciemku

przy okazji zdjęcie światełek na ścieżce nieudany zakup przez all, miały być dwa razy większe i dwa razy więcej
Bogdzia 21:04, 21 mar 2014

Glinę chętnie bym przyjeła , bardzo by mi sie przydała ale za daleko mieszkasz niestety. Pozdrawiam.