Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czas na ogród

Czas na ogród

asica 21:35, 29 maj 2015

Piękne rodki. U mnie w tym roku maja malutkie kwiatki. Chyba za sucho było. Mogłam więcej podlewać, ale nie pomyślałam, że to brak wody im doskwiera.
DorothaM 09:53, 01 cze 2015

Agawita napisał(a)
I pozostałe

Czerwony zawsze zakwita na końcu nie wiedzieć czemu, może ma najmniej słońca albo taka odmiana, nazw oczywiście nie znam

O jaaa.....piękne zdjęcia. Też taki chcę
DorothaM 09:56, 01 cze 2015

Agawita napisał(a)
A tu moja jedyna azalia japońska, miałam jeszcze białą ale po dwóch zimach podziękowała mi za współpracę a szkoda, bo była piękna

W ogóle to zapomniałam pogratulować córeczki - GRATULUJE!!!

Azalie w tym roku sobie też wsadziłam, też w tym samym kolorze. Ładnie wygląda.
W ogóle masz piękny ogród, zadbany, dopieszczony. Dom z belek bardzo fajnie wygląda. Ogród pasuje do domu albo dom do ogrodu wszystko piękne.

Ile lat ma Twój ogród?
Agawita 20:03, 02 cze 2015

Dziękuje za dobre słowo Ogród zaczęłam obsadzać od 2009 roku, oczywiście etapami. Najpierw tuje żeby się odgrodzić jak najszybciej od drogi, potem to co dostałam w spadku i systematycznie co roku jakiś fragment. Wiedzę czerpałam z czasopism, trochę z internetu, zanim tutaj trafiłam obsadzilam większość ogrodu. Pod wpływem portalu zaczęłam go poprawiać, dosadzać, postawiłam skrzynię na warzywa, zrobiłam dodatkową rabatę na warzywa przy domu ( żałuję bardzo, że nie pomyślałam od początku o wydzieleniu większej przestrzeni). Zagościły u mnie żurawki, hortensje, trawy i kanciki To wszystko są dobroczynne właściwości Ogrodowiska
Agawita 20:10, 02 cze 2015

bleebla napisał(a)
Dobrze, że jesteś
Córeczki gratuluję!
Ogród piękny. Wszytko ładnie podrosło. Widzę, że baldachim dalej jest ( mój ulubiony )

Firanki to już standard, bez nich jest strasznie pusto. Zaplanowałam w tym roku odświeżyć meble na tarasie i na planach się skończyło Może do jesieni zdążę jak dzieci dadzą...
Agawita 20:12, 02 cze 2015

malgorzata_s napisał(a)
Witam,

Również gratuluję córeczki, bardzo mi się podoba Twój ogród, jest bardzo zadbany- to widać na pierwszy rzut oka

Dziękuję po dzisiejszym spacerze po ogrodzie daleko mu do zadbanego ogrodu trzeba zakasać rękawy
agam 08:40, 03 cze 2015

Rodki masz śliczne. Dobrze im u Ciebie . Swoje przesadziłam ze słoneczka i też mają się dobrze. Słońce im nie służy, tylko cw wytrzymują.
Gratuluję potomstwa , oj czasu na ogród to będzie duuuuuuuużo mniej, chyba że Mała raczej z tych spokojnych .
Całuję .
Agawita 10:34, 03 cze 2015

Smerfetka śpi coraz mniej w ciągu dnia, bo po co skoro tak pięknie na zewnątrz juz widzę, że zamiary muszę wziąść na pół albo i mniej chęci w tym wypadku już nie wystarczają...
Agawita 10:36, 03 cze 2015

Buczek rośnie jak na drożdżach

Agawita 10:41, 03 cze 2015

Szersze ujęcie tyłu...