Mira,
jak miło że wpadasz ... jesteś obecna na tylu wątkach, że nie wiem czym Wilcza zasłużyła ....
w sprawie pięciorników ot ja wszystkie inne wyeksmitowałam..biały brzydko przekwitał, pomarańczowy i czerwony słabo kwitł...zostawiałam tylko 2 pewniaki, właśnie te żółte
floks błękitny kwitnie jak szalony, bo był cięty wczesnym latem i przesadzany...można by rzec ...jest lekko opóźniony , a inne właśnie startują z drugim kwitnieniem ...białe są też teraz piękne...
ta z czerwonymi listeczkami to azalia pontyjska, ta co bardzo pachnie i kwitnie na piękny żółty kolorek wiosną
pozdrawiam bardzo jesiennie
Na dzielżany już się napatrzyłam kiedyś u ciebie az wreszcie w tym roku zakupiłam . mam ,jestem szczęśliwą posiadaczką ..tylko teraz dumam gdzie będą najpiękniej wyglądały w dużej grupie .wszyscy się czekoladka zachwycają z twojego przepisu ..gdzie go znajdę . ja też chcę . wprawdzie przepis mam , ale ona wychodzi mi taka ciągnąca .nie krucha . a może to dobrze .
tak patrze i mam pytanie . sadźce u ciebie takie ładne ,kompaktowe . Ewka to są te niższe odmiany ? bo moje wielkoludy pokładły się w tym roku . mam ochotę wymienić odmianę
pewno nie o to ...na pozostałych zdjęciach mogłam Cię zmylić, bo to zbliżenia, a tam tylko rozchodniki z rozplenicami i pewnie o to pytasz...a tu na zdjęciu sadziec z prosem Heavy Metal się "prowadza"